Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Start typing
Search
Register
Login
Language
Čeština
Deutsch
English
Español (España)
Français (France)
Français (Canada)
Hrvatski
Italiano
Język Polski
Srpski
Українська
Menu
Home
Current
Archives
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Register
Login
Language:
Čeština
Deutsch
English
Español (España)
Français (France)
Français (Canada)
Hrvatski
Italiano
Język Polski
Srpski
Українська
HERBALISM
Vol. 9 No. 1 (2023): HERBALISM
Home
/
Vol. 9 No. 1 (2023): HERBALISM
Home
/
Archives
/
Vol. 9 No. 1 (2023): HERBALISM
/
Table of contents
Vol. 9 No. 1 (2023): HERBALISM
Table of contents
« Back
Artykuły
The analysis of the chemical composition of preparations containing elderberry extract
Angelika Uram-Dudek, Iwona Wawer, Katarzyna Paradowska
6-18
PDF (Język Polski)
Specific way of controlling yield and quality of crops of rocket (Eruca sativa Mill.) and tailoring some of its functional properties
Katarzyna Ciesielska, Ciesielski Ciesielski, Damian Kulawik, Zdzisław Oszczęda, Elżbieta Pisulewska, Piotr Tomasik
19-35
PDF (Język Polski)
Specific modulation of flavor and aroma of Greek oregano (Origanum vulgare var. hirtum) and its essential oil
Wojciech Ciesielski, Maciej Gąstoł, Tomasz Girek, Damian Kulawik, Zdzisław Oszczęda, Elżbieta Pisulewska, Piotr Tomasik
36-49
PDF (Język Polski)
Effect of hesperidin on the development of oxidative stress in the heart of type 1 diabetic rats
Piotr Bramora, Maria Zych, Weronika Borymska, Ilona Kaczmarczyk-Żebrowska
50-66
PDF (Język Polski)
Comparison of cosmetic and dermatological properties of extract and ferment of sea buckthorn fruit obtained by fermentation using kombucha tea fungus
Aleksandra Ziemlewska, Katarzyna Klimczak, Martyna Zagórska-Dziok, Zofia Nizioł-Łukaszewska
67-82
PDF (Język Polski)
Shea tree Vitellaria paradoxa as a source of valuable cosmetic raw material
Wiktoria Simka, Katarzyna Kowalik
83-94
PDF (Język Polski)
Antioxidant potential of water extracts from flowers of berry plants
Agnieszka Wysokińska, Iwona Wawer, Katarzyna Paradowska
95-110
PDF (Język Polski)
The analysis of antioxidant properties of fermented active vinegar from fruits
Angelika Uram-Dudek, Iwona Wajs, Katarzyna Paradowska
111-124
PDF (Język Polski)
Evaluation of the iron content of selected oat flakes
Aleksandra Dmitrowicz, Iwona Mystkowska, Ewa Plażuk, Jakub Targoński
125-134
PDF (Język Polski)
The importance of starch with special emphasis on the product of industrial potato processing – potato starch
Agnieszka Ginter, Krystyna Zarzecka, Marek Gugała, Iwona Mystkowska
135-145
PDF (Język Polski)
Nutritional properties of the potato (Solanum tuberosum L.)
Iwona Mystkowska, Krystyna Zarzecka
146-153
PDF (Język Polski)
Healing and physiotherapeutic value of bee honey
Iwona Mystkowska, Krystyna Zarzecka, Agnieszka Ginter, Aleksandra Dmitrowicz
154-165
PDF (Język Polski)
Equisetum arvense L. field horsetail (Equisetaceae Michx. ex DC.)
Dominik Wróbel, Henryk Różański
166-177
PDF (Język Polski)
Johannes Treutler (1820–1892) – historical and cultural context and the figure of a hermit from Mariańska Góra
Sebastian Fröhlich
178-182
PDF (Język Polski)
Search
Search
Enter search query
Search
Browse
Browse Author Index
Issue archive
User
User
Username
*
Required
Password
*
Required
Remember me
Login
Current Issue
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Newsletter
Subscribe
Unsubscribe
Language
Čeština
Deutsch
English
Español (España)
Français (France)
Français (Canada)
Hrvatski
Italiano
Język Polski
Srpski
Українська