Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Start typing
Search
Register
Login
Language
Čeština
Deutsch
English
Español (España)
Français (France)
Français (Canada)
Hrvatski
Italiano
Język Polski
Srpski
Українська
Menu
Home
Current
Archives
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Register
Login
Language:
Čeština
Deutsch
English
Español (España)
Français (France)
Français (Canada)
Hrvatski
Italiano
Język Polski
Srpski
Українська
HERBALISM
Vol. 10 No. 1 (2024): HERBALISM
Home
/
Vol. 10 No. 1 (2024): HERBALISM
Home
/
Archives
/
Vol. 10 No. 1 (2024): HERBALISM
/
Table of contents
Vol. 10 No. 1 (2024): HERBALISM
Table of contents
« Back
Artykuły
Antioxidant activity of dried elderberry fruit infusions Sambucus nigra L.
Bernadetta Bienia, Małgorzata Mroczka, Angelika Uram-Dudek
7-16
PDF (Język Polski)
The content of basic nutrients in leaves of aloe vera (Aloe vera (L.) Burm. f.)
Jolanta Różańska
17-28
PDF (Język Polski)
Content of selected metals in the fruiting bodies of the oyster mushroom (Pleurotus ostreatus)
Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka, Barbara Krochmal-Marczak, Tomasz Cebulak, Katarzyna Piądłowska, Viola Vambol, Izabela Betlej
29-39
PDF (Język Polski)
EAect of marinating with fermented unpasteurized vinegars on the rheological properties of pork meat
Magdalena Dykiel, Angelika Uram-Dudek, Iwona Wajs
40-53
PDF (Język Polski)
The influence of nitrogen fertilizer treated with low-temperature, low-pressure glow plasma on the growth and quality of selected species
Wojciech Ciesielski, Tomasz Girek, Wiktor Oszczęda, Zdzisław Oszczęda, Elżbieta Pisulewska, Piotr Tomasik
54-66
PDF (Język Polski)
Haskap berry ( Lonicera caerulea L. var. kamtschatica Sevast.) – a new (?) source of valuable substances
Anna Sokół-Łętowska, Alicja Z. Kucharska
67-77
PDF (Język Polski)
Bearberry Arctostaphylos uva-ursi (L.) Spreng. – therapeutic potential and use in medicine and cosmetology
Aleksandra Zoń, Barbara Bacler-Żbikowska
78-92
PDF (Język Polski)
Health benefits of Cynara scolymus? A critical review of evidence and molecular mechanisms of action
Jan Zadworny
93-104
PDF (Język Polski)
Medical use of Ginkgo biloba preparations – indications, risks and regulations
Aleksandra Łach, Marcin Skorupa, Łukasz Marczyk, Bartłomiej Cytlau
105-117
PDF (Język Polski)
Health-promoting properties of buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench)
Krystyna Zarzecka, Agnieszka Ginter, Marek Gugała, Iwona Mystkowska
118-126
PDF (Język Polski)
Nutritional properties of oats and their products
Agnieszka Ginter, Krystyna Zarzecka, Marek Gugała, Iwona Mystkowska
127-137
PDF (Język Polski)
Nutritional and pro-health value of gluten-free cereals
Krystyna Zarzecka, Agnieszka Ginter, Iwona Mystkowska
138-148
PDF (Język Polski)
Aronia: superfruit and black Polish treasure
Iwona Wawer
149-158
PDF (Język Polski)
Foxtail millet (Setaria italica L.) – relic or treasure?
Ewa Plażuk, Iwona Mystkowska, Beata Kosińska, Aleksandra Dmitrowicz
159-172
PDF (Język Polski)
Search
Search
Enter search query
Search
Browse
Browse Author Index
Issue archive
User
User
Username
*
Required
Password
*
Required
Remember me
Login
Current Issue
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Newsletter
Subscribe
Unsubscribe
Language
Čeština
Deutsch
English
Español (España)
Français (France)
Français (Canada)
Hrvatski
Italiano
Język Polski
Srpski
Українська