Przejdź do sekcji głównej Przejdź do głównego menu Przejdź do stopki
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
  • Język
    • Čeština
    • Deutsch
    • English
    • Español (España)
    • Français (France)
    • Français (Canada)
    • Hrvatski
    • Italiano
    • Język Polski
    • Srpski
    • Українська
  • Menu
  • Strona domowa
  • Aktualny numer
  • Archiwum
  • O czasopiśmie
    • O czasopiśmie
    • Przesyłanie tekstów
    • Zespół redakcyjny
    • Polityka prywatności
    • Kontakt
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
  • Język:
  • Čeština
  • Deutsch
  • English
  • Español (España)
  • Français (France)
  • Français (Canada)
  • Hrvatski
  • Italiano
  • Język Polski
  • Srpski
  • Українська

HERBALISM

Tom 5 Nr 1 (2019): HERBALISM
  • Strona domowa
  • /
  • Tom 5 Nr 1 (2019): HERBALISM
  1. Strona domowa /
  2. Archiwum /
  3. Tom 5 Nr 1 (2019): HERBALISM

Tom 5 Nr 1 (2019): HERBALISM

					Pokaż  Tom 5 Nr 1 (2019): HERBALISM
Spis treści
Tom 5 Nr 1 (2019): HERBALISM
Friday, Sep 2, 2022

Sklep wydawnictwa:
Przejdź do sklepu
Spis treści tego numeru
Artykuły
Zawartość polifenoli i aktywność przeciwutleniająca ekstraktów z Hyperici herba w zależności od miejsca zbioru
Aleksandra Wasiak, Ilona Bodek, Agnieszka Zielińska, Katarzyna Paradowska
7-16
PDF
Ekstrakt z brzozy brodawkowatej Cortex Betulae, jako źródło substancji aktywnych biologicznie
Magdalena Malinowska, Elżbieta Sikora, Jan Ogonowski
17-31
PDF
Właściwości przeciwutleniające wybranych herbat zielonych
Bernadetta Bienia, Angelika Uram-Dudek, Magdalena Dykiel, Barbara Krochmal-Marczak, Barbara Sawicka
32-40
PDF
Polifenole owoców czarnego bzu – dietetyczne wsparcie terapii przeziębienia i grypy
Katarzyna Paradowska, Angelika Uram-Dudek, Iwona Wawer
41-49
PDF
Arcydzięgiel litwor – właściwości i zastosowanie
Agata Ściborowicz
50-62
PDF
Afrodyzjaki roślinne
Irena Matławska
63-76
PDF
Rola substancji roślinnych w procesie odchudzania
Krzysztof Błecha
77-90
PDF
Składniki ziołowe w innowacyjnych suplementach diety produkowanych przez firmę LEK-AM
Danuta Jakubowska
91-95
PDF
Zastosowanie miodu pszczelego w kosmetologii
Bogdan Kędzia, Elżbieta Hołderna-Kędra
96-110
PDF
Wpływ dostępu do zielonego wybiegu na jakość jaj spożywczych
Magdalena Dykiel, Zofia Sokołowicz
111-118
PDF
Prawo do żywności a regulacje międzynarodowe
Anna Słowik
119-127
PDF
Podlaska kolekcja roślin księżnej Anny Jabłonowskiej
Iwona Arabas
128-142

Wyszukiwanie

Wyszukiwanie

Przeglądaj

  • Indeks autorów
  • Lista archiwalnych numerów

Użytkownik

Użytkownik

Aktualny numer

  • Logo Atom
  • Logo RSS2
  • Logo RSS1

Informacje

  • dla czytelników
  • dla autorów
  • dla bibliotekarzy

Newsletter

Zapisz się Wypisz się

Język / Language

  • Čeština
  • Deutsch
  • English
  • Español (España)
  • Français (France)
  • Français (Canada)
  • Hrvatski
  • Italiano
  • Język Polski
  • Srpski
  • Українська
W górę

Akademicka Platforma Czasopism

Najlepsze czasopisma naukowe i akademickie w jednym miejscu

apcz.umk.pl

Partnerzy platformy czasopism

  • Akademia Ignatianum w Krakowie
  • Akademickie Towarzystwo Andragogiczne
  • Fundacja Copernicus na rzecz Rozwoju Badań Naukowych
  • Instytut Historii im. Tadeusza Manteuffla Polskiej Akademii Nauk
  • Instytut Kultur Śródziemnomorskich i Orientalnych PAN
  • Instytut Tomistyczny
  • Karmelitański Instytut Duchowości w Krakowie
  • Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych w Krośnie
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych we Włocławku
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie
  • Polska Fundacja Przemysłu Kosmicznego
  • Polskie Towarzystwo Ekonomiczne
  • Polskie Towarzystwo Ludoznawcze
  • Towarzystwo Miłośników Torunia
  • Towarzystwo Naukowe w Toruniu
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika
  • Uniwersytet w Białymstoku
  • Uniwersytet Warszawski
  • Wojewódzka Biblioteka Publiczna - Książnica Kopernikańska
  • Wyższe Seminarium Duchowne w Pelplinie / Wydawnictwo Diecezjalne „Bernardinum" w Pelplinie

© 2021- Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu Deklaracja dostępności Sklep wydawnictwa