Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Register
  • Login
  • Language
    • Čeština
    • Deutsch
    • English
    • Español (España)
    • Français (France)
    • Français (Canada)
    • Hrvatski
    • Italiano
    • Język Polski
    • Srpski
    • Українська
  • Menu
  • Home
  • Current
  • Archives
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Editorial Team
    • Privacy Statement
    • Contact
  • Register
  • Login
  • Language:
  • Čeština
  • Deutsch
  • English
  • Español (España)
  • Français (France)
  • Français (Canada)
  • Hrvatski
  • Italiano
  • Język Polski
  • Srpski
  • Українська

HERBALISM

Vol. 5 No. 1 (2019): HERBALISM
  • Home
  • /
  • Vol. 5 No. 1 (2019): HERBALISM
  1. Home /
  2. Archives /
  3. Vol. 5 No. 1 (2019): HERBALISM

Vol. 5 No. 1 (2019): HERBALISM

					View Vol. 5 No. 1 (2019): HERBALISM
Table of contents
Vol. 5 No. 1 (2019): HERBALISM
Friday, Sep 2, 2022

The publisher's shop:
Go to shop
This issue table of contents
Artykuły
The content of polyphenols and the antioxidant activity of extractsfrom Hyperici herba depending on the place of harvest
Aleksandra Wasiak, Ilona Bodek, Agnieszka Zielińska, Katarzyna Paradowska
7-16
PDF (Język Polski)
Birch extract Cortex Betulae as a source of biologically active substances
Magdalena Malinowska, Elżbieta Sikora, Jan Ogonowski
17-31
PDF (Język Polski)
Antioxidant properties of selected green teas
Bernadetta Bienia, Angelika Uram-Dudek, Magdalena Dykiel, Barbara Krochmal-Marczak, Barbara Sawicka
32-40
PDF (Język Polski)
Polyphenols of elderberry fruit – dietary support of the therapy of common cold and flu
Katarzyna Paradowska, Angelika Uram-Dudek, Iwona Wawer
41-49
PDF (Język Polski)
Garden (Norwegian) angelica – properties and application
Agata Ściborowicz
50-62
PDF (Język Polski)
Plant aphrodisiacs
Irena Matławska
63-76
PDF (Język Polski)
The role of vegetable substances in the slimming process
Krzysztof Błecha
77-90
PDF (Język Polski)
Herbal ingredients in innovative dietary supplements produced by LEK-AM
Danuta Jakubowska
91-95
PDF (Język Polski)
The use of bee honey in cosmetology
Bogdan Kędzia, Elżbieta Hołderna-Kędra
96-110
PDF (Język Polski)
Effect of the green range to the quality of eggs
Magdalena Dykiel, Zofia Sokołowicz
111-118
PDF (Język Polski)
The law to Food and international regulations
Anna Słowik
119-127
PDF (Język Polski)
Podlasie collection of the plants of Princess Anna Jabłonowska
Iwona Arabas
128-142

Search

Search

Browse

  • Browse Author Index
  • Issue archive

User

User

Current Issue

  • Atom logo
  • RSS2 logo
  • RSS1 logo

Information

  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians

Newsletter

Subscribe Unsubscribe

Language

  • Čeština
  • Deutsch
  • English
  • Español (España)
  • Français (France)
  • Français (Canada)
  • Hrvatski
  • Italiano
  • Język Polski
  • Srpski
  • Українська
Up

Akademicka Platforma Czasopism

Najlepsze czasopisma naukowe i akademickie w jednym miejscu

apcz.umk.pl

Partners

  • Akademia Ignatianum w Krakowie
  • Akademickie Towarzystwo Andragogiczne
  • Fundacja Copernicus na rzecz Rozwoju Badań Naukowych
  • Instytut Historii im. Tadeusza Manteuffla Polskiej Akademii Nauk
  • Instytut Kultur Śródziemnomorskich i Orientalnych PAN
  • Instytut Tomistyczny
  • Karmelitański Instytut Duchowości w Krakowie
  • Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych w Krośnie
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych we Włocławku
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie
  • Polska Fundacja Przemysłu Kosmicznego
  • Polskie Towarzystwo Ekonomiczne
  • Polskie Towarzystwo Ludoznawcze
  • Towarzystwo Miłośników Torunia
  • Towarzystwo Naukowe w Toruniu
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika
  • Uniwersytet w Białymstoku
  • Uniwersytet Warszawski
  • Wojewódzka Biblioteka Publiczna - Książnica Kopernikańska
  • Wyższe Seminarium Duchowne w Pelplinie / Wydawnictwo Diecezjalne „Bernardinum" w Pelplinie

© 2021- Nicolaus Copernicus University Accessibility statement Shop