Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Register
  • Login
  • Language
    • Čeština
    • Deutsch
    • English
    • Español (España)
    • Français (France)
    • Français (Canada)
    • Hrvatski
    • Italiano
    • Język Polski
    • Srpski
    • Українська
  • Menu
  • Home
  • Current
  • Archives
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Editorial Team
    • Privacy Statement
    • Contact
  • Register
  • Login
  • Language:
  • Čeština
  • Deutsch
  • English
  • Español (España)
  • Français (France)
  • Français (Canada)
  • Hrvatski
  • Italiano
  • Język Polski
  • Srpski
  • Українська

HERBALISM

Vol. 5 No. 1 (2019): HERBALISM
  • Home
  • /
  • Vol. 5 No. 1 (2019): HERBALISM
  1. Home /
  2. Archives /
  3. Vol. 5 No. 1 (2019): HERBALISM /
  4. Table of contents

Vol. 5 No. 1 (2019): HERBALISM

Table of contents

« Back

Artykuły

  • The content of polyphenols and the antioxidant activity of extractsfrom Hyperici herba depending on the place of harvest
    Aleksandra Wasiak, Ilona Bodek, Agnieszka Zielińska, Katarzyna Paradowska
    7-16
    PDF (Język Polski)
  • Birch extract Cortex Betulae as a source of biologically active substances
    Magdalena Malinowska, Elżbieta Sikora, Jan Ogonowski
    17-31
    PDF (Język Polski)
  • Antioxidant properties of selected green teas
    Bernadetta Bienia, Angelika Uram-Dudek, Magdalena Dykiel, Barbara Krochmal-Marczak, Barbara Sawicka
    32-40
    PDF (Język Polski)
  • Polyphenols of elderberry fruit – dietary support of the therapy of common cold and flu
    Katarzyna Paradowska, Angelika Uram-Dudek, Iwona Wawer
    41-49
    PDF (Język Polski)
  • Garden (Norwegian) angelica – properties and application
    Agata Ściborowicz
    50-62
    PDF (Język Polski)
  • Plant aphrodisiacs
    Irena Matławska
    63-76
    PDF (Język Polski)
  • The role of vegetable substances in the slimming process
    Krzysztof Błecha
    77-90
    PDF (Język Polski)
  • Herbal ingredients in innovative dietary supplements produced by LEK-AM
    Danuta Jakubowska
    91-95
    PDF (Język Polski)
  • The use of bee honey in cosmetology
    Bogdan Kędzia, Elżbieta Hołderna-Kędra
    96-110
    PDF (Język Polski)
  • Effect of the green range to the quality of eggs
    Magdalena Dykiel, Zofia Sokołowicz
    111-118
    PDF (Język Polski)
  • The law to Food and international regulations
    Anna Słowik
    119-127
    PDF (Język Polski)
  • Podlasie collection of the plants of Princess Anna Jabłonowska
    Iwona Arabas
    128-142

Search

Search

Browse

  • Browse Author Index
  • Issue archive

User

User

Current Issue

  • Atom logo
  • RSS2 logo
  • RSS1 logo

Information

  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians

Newsletter

Subscribe Unsubscribe

Language

  • Čeština
  • Deutsch
  • English
  • Español (España)
  • Français (France)
  • Français (Canada)
  • Hrvatski
  • Italiano
  • Język Polski
  • Srpski
  • Українська
Up

Akademicka Platforma Czasopism

Najlepsze czasopisma naukowe i akademickie w jednym miejscu

apcz.umk.pl

Partners

  • Akademia Ignatianum w Krakowie
  • Akademickie Towarzystwo Andragogiczne
  • Fundacja Copernicus na rzecz Rozwoju Badań Naukowych
  • Instytut Historii im. Tadeusza Manteuffla Polskiej Akademii Nauk
  • Instytut Kultur Śródziemnomorskich i Orientalnych PAN
  • Instytut Tomistyczny
  • Karmelitański Instytut Duchowości w Krakowie
  • Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych w Krośnie
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych we Włocławku
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie
  • Polska Fundacja Przemysłu Kosmicznego
  • Polskie Towarzystwo Ekonomiczne
  • Polskie Towarzystwo Ludoznawcze
  • Towarzystwo Miłośników Torunia
  • Towarzystwo Naukowe w Toruniu
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika
  • Uniwersytet w Białymstoku
  • Uniwersytet Warszawski
  • Wojewódzka Biblioteka Publiczna - Książnica Kopernikańska
  • Wyższe Seminarium Duchowne w Pelplinie / Wydawnictwo Diecezjalne „Bernardinum" w Pelplinie

© 2021- Nicolaus Copernicus University Accessibility statement Shop