Przejdź do sekcji głównej Przejdź do głównego menu Przejdź do stopki
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
  • Język
    • Čeština
    • Deutsch
    • English
    • Español (España)
    • Français (France)
    • Français (Canada)
    • Hrvatski
    • Italiano
    • Język Polski
    • Srpski
    • Українська
  • Menu
  • Strona domowa
  • Aktualny numer
  • Archiwum
  • O czasopiśmie
    • O czasopiśmie
    • Przesyłanie tekstów
    • Zespół redakcyjny
    • Polityka prywatności
    • Kontakt
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
  • Język:
  • Čeština
  • Deutsch
  • English
  • Español (España)
  • Français (France)
  • Français (Canada)
  • Hrvatski
  • Italiano
  • Język Polski
  • Srpski
  • Українська

HERBALISM

Szukaj
  • Strona domowa
  • /
  • Szukaj
  1. Strona domowa /
  2. Szukaj

Szukaj

Filtry zaawansowane
Od
Do

Wyniki wyszukiwania

Znaleziono 11 elementów.
  • Prozdrowotne właściwości gryki zwyczajnej (Fagopyrum esculentum Moench)
    Krystyna Zarzecka, Agnieszka Ginter, Marek Gugała, Iwona Mystkowska
    118-126
    2024-06-14
  • Właściwości odżywcze owsa i jego przetworów
    Agnieszka Ginter, Krystyna Zarzecka, Marek Gugała, Iwona Mystkowska
    127-137
    2024-06-14
  • Preferencje kulinarnego wykorzystania roślin strączkowych w aspekcie ich właściwości prozdrowotnych
    Bernadetta Bienia, Anna Bogacz, Magdalena Dykiel, Barbara Krochmal-Marczak
    105-118
    2023-05-17
  • Tokotrienole – mniej znana strona witaminy E
    Stanisław Witkowski
    7-21
    2016-12-20
  • Wartość odżywcza i prozdrowotna wybranych warzyw z rodzaju kapusta (Brassica L.)
    Barbara Krochmal-Marczak, Barbara Sawicka, Małgorzata Stryjecka, Marta Pisarek, Bernadetta Bienia
    80–91
    2021-10-18
  • Właściwości przeciwutleniające wybranych herbat zielonych
    Bernadetta Bienia, Angelika Uram-Dudek, Magdalena Dykiel, Barbara Krochmal-Marczak, Barbara Sawicka
    32-40
    2022-09-02
  • Kawa i jej prozdrowotne właściwości
    Jolanta Baran, Piotr Kubit
    19-30
    2023-05-10
  • Analiza właściwości antyoksydacyjnych fermentowanych żywych octów owocowych
    Angelika Uram-Dudek, Iwona Wajs, Katarzyna Paradowska
    111-124
    2023-06-16
  • Własciwości prozdrowotne lnu (Linum ussitatissimum L.)
    Elżbieta Rymar
    92-111
    2021-10-18
  • Ziemniak kolorowy – uprawiany wczoraj, dziś, jutro
    Krystyna Zarzecka, Agnieszka Ginter, Marek Gugała, Iwona Mystkowska
    130-139
    2023-05-17
  • Topinambur (Helianthus tuberosus L.) źródło substancji prozdrowotnych
    Iwona Mystkowska, Krystyna Zarzecka, Angelika Dadej, Beata Kosińska, Agnieszka Ginter
    183-190
    2023-05-17
1 - 11 z 11 elementów
W górę

Akademicka Platforma Czasopism

Najlepsze czasopisma naukowe i akademickie w jednym miejscu

apcz.umk.pl

Partnerzy platformy czasopism

  • Akademia Ignatianum w Krakowie
  • Akademickie Towarzystwo Andragogiczne
  • Fundacja Copernicus na rzecz Rozwoju Badań Naukowych
  • Instytut Historii im. Tadeusza Manteuffla Polskiej Akademii Nauk
  • Instytut Kultur Śródziemnomorskich i Orientalnych PAN
  • Instytut Tomistyczny
  • Karmelitański Instytut Duchowości w Krakowie
  • Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych w Krośnie
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych we Włocławku
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie
  • Polska Fundacja Przemysłu Kosmicznego
  • Polskie Towarzystwo Ekonomiczne
  • Polskie Towarzystwo Ludoznawcze
  • Towarzystwo Miłośników Torunia
  • Towarzystwo Naukowe w Toruniu
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika
  • Uniwersytet w Białymstoku
  • Uniwersytet Warszawski
  • Wojewódzka Biblioteka Publiczna - Książnica Kopernikańska
  • Wyższe Seminarium Duchowne w Pelplinie / Wydawnictwo Diecezjalne „Bernardinum" w Pelplinie

© 2021- Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu Deklaracja dostępności Sklep wydawnictwa