Przejdź do sekcji głównej
Przejdź do głównego menu
Przejdź do stopki
Wpisz frazę
Szukaj
Zarejestruj
Zaloguj
Język
Čeština
Deutsch
English
Español (España)
Français (France)
Français (Canada)
Hrvatski
Italiano
Język Polski
Srpski
Українська
Menu
Strona domowa
Aktualny numer
Archiwum
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Przesyłanie tekstów
Zespół redakcyjny
Polityka prywatności
Kontakt
Zarejestruj
Zaloguj
Język:
Čeština
Deutsch
English
Español (España)
Français (France)
Français (Canada)
Hrvatski
Italiano
Język Polski
Srpski
Українська
HERBALISM
Szukaj
Strona domowa
/
Szukaj
Strona domowa
/
Szukaj
Szukaj
Wyszukaj w artykułach
Filtry zaawansowane
Od
Rok
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Miesiąc
stycznia
lutego
marca
kwietnia
maja
czerwca
lipca
sierpnia
września
października
listopada
grudnia
Dzień
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Do
Rok
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Miesiąc
stycznia
lutego
marca
kwietnia
maja
czerwca
lipca
sierpnia
września
października
listopada
grudnia
Dzień
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Według autora
Szukaj
Wyniki wyszukiwania
Znaleziono 17 elementów.
Zimnotłoczone oleje: lniany (wysoko- i niskolinolenowy) i rzepakowy. Który wybrać?
Marta Gromek, Joanna Banach, Grażyna Czarnecka, Michał Książkiewicz
39-65
2015-12-20
Czynniki biotyczne kształtujące plon i jakość bulw ziemniaka
Bernadetta Bienia, Barbara Sawicka
125-136
2021-10-18
Żywność funkcjonalna i nutraceutyki w profilaktyce chorób cywilizacyjnych
Tadeusz Trziszka, Henryk Różański
9-19
2015-12-20
Jakość ziół ekologicznych – wymagania, zasady, certyfikacja
Piotr Kafel
7-16
2018-12-20
Wpływ terminu zakładania plantacji na plon i jakość nasion babki płesznik (Plantago psyllium L.)
Zuzanna Jakubowska, Anna Biernat, Ewa Osińska
85-94
2023-05-17
Porównanie jakości herbatek miętowych dostępnych w sieci handlowej
Anna Sokół-Łętowska, Alicja Z. Kucharska
32-43
2022-12-08
Porównanie jakości sensorycznej świeżych oraz suszonych roślin przyprawowych
Bernadetta Bienia, Jolanta Baran
7-18
2023-05-10
Ocena wybranych parametrów jakościowych miodu
Magdalena Dykiel, Edyta Rygiel, Barbara Krochmal-Marczak, Jolanta Baran
140-151
2023-05-17
Wpływ dostępu do zielonego wybiegu na jakość jaj spożywczych
Magdalena Dykiel, Zofia Sokołowicz
111-118
2022-09-02
Ocena jakości szafranu (Crocus sativus L.) z wykorzystaniem metod spektroskopowych
Karolina Stolarek, Angelika Uram-Dudek, Iwona Wawer, Katarzyna Paradowska
6-26
2023-05-17
Dynamika zmian zawartości barwników betalainowych i suchej masy podczas przechowywania buraków ćwikłowych (Beta vulgaris L.)
Zofia Nizioł-Łukaszewska, Dominika Furman-Toczek, Martyna Zagórska-Dziok
31-42
2021-12-08
Analiza właściwości antyoksydacyjnych fermentowanych żywych octów owocowych
Angelika Uram-Dudek, Iwona Wajs, Katarzyna Paradowska
111-124
2023-06-16
Specyficzna modulacja smaku i aromatu greckiego oregano (Origanum vulgare var. hirtum) i jego olejku eterycznego
Wojciech Ciesielski, Maciej Gąstoł, Tomasz Girek, Damian Kulawik, Zdzisław Oszczęda, Elżbieta Pisulewska, Piotr Tomasik
36-49
2023-06-16
Specyficzna modulacja kontroli wydajności i jakości plonów rukoli (Eruca sativa Mill.) oraz niektórych jej właściwości funkcjonalnych
Katarzyna Ciesielska, Ciesielski Ciesielski, Damian Kulawik, Zdzisław Oszczęda, Elżbieta Pisulewska, Piotr Tomasik
19-35
2023-06-16
Wpływ nawozów azotowych traktowanych niskotemperaturową, niskociśnieniową plazmą jarzeniową na wzrost i jakość wybranych gatunków
Wojciech Ciesielski, Tomasz Girek, Wiktor Oszczęda, Zdzisław Oszczęda, Elżbieta Pisulewska, Piotr Tomasik
54-66
2024-06-14
Wpływ marynowania mięsa wieprzowego z wykorzystaniem fermentowanych niepasteryzowanych octów na jego właściwości reologiczne
Magdalena Dykiel, Angelika Uram-Dudek, Iwona Wajs
40-53
2024-06-14
Właściwości odżywcze ziemniaka (Solanum tuberosum L.)
Iwona Mystkowska, Krystyna Zarzecka
146-153
2023-06-16
1 - 17 z 17 elementów