Zum Inhalt springen
Zur Hauptnavigation springen
Zur Fußzeile springen
Start typing
Suchen
Registrieren
Einloggen
Language
Čeština
Deutsch
English
Español (España)
Français (France)
Français (Canada)
Hrvatski
Italiano
Język Polski
Srpski
Українська
Menu
Home
Aktuelle Ausgabe
Archiv
Über uns
Über die Zeitschrift
Beitragseinreichung
Redaktion
Schutz personenbezogener Daten
Kontakt
Registrieren
Einloggen
Language:
Čeština
Deutsch
English
Español (España)
Français (France)
Français (Canada)
Hrvatski
Italiano
Język Polski
Srpski
Українська
HERBALISM
Suchen
Home
/
Suchen
Home
/
Suchen
Suchen
Artikel durchsuchen nach
Erweiterte Filter
von
Jahr
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Monat
Januar
Februar
März
April
Mai
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
Dezember
Tag
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
bis
Jahr
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Monat
Januar
Februar
März
April
Mai
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
Dezember
Tag
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Nach Autor/in
Suchen
Ergebnis der Suche
17 Elemente gefunden.
Zimnotłoczone oleje: lniany (wysoko- i niskolinolenowy) i rzepakowy. Który wybrać?
Marta Gromek, Joanna Banach, Grażyna Czarnecka, Michał Książkiewicz
39-65
2015-12-20
Czynniki biotyczne kształtujące plon i jakość bulw ziemniaka
Bernadetta Bienia, Barbara Sawicka
125-136
2021-10-18
Żywność funkcjonalna i nutraceutyki w profilaktyce chorób cywilizacyjnych
Tadeusz Trziszka, Henryk Różański
9-19
2015-12-20
Jakość ziół ekologicznych – wymagania, zasady, certyfikacja
Piotr Kafel
7-16
2018-12-20
Wpływ terminu zakładania plantacji na plon i jakość nasion babki płesznik (Plantago psyllium L.)
Zuzanna Jakubowska, Anna Biernat, Ewa Osińska
85-94
2023-05-17
Porównanie jakości herbatek miętowych dostępnych w sieci handlowej
Anna Sokół-Łętowska, Alicja Z. Kucharska
32-43
2022-12-08
Ocena wybranych parametrów jakościowych miodu
Magdalena Dykiel, Edyta Rygiel, Barbara Krochmal-Marczak, Jolanta Baran
140-151
2023-05-17
Wpływ dostępu do zielonego wybiegu na jakość jaj spożywczych
Magdalena Dykiel, Zofia Sokołowicz
111-118
2022-09-02
Ocena jakości szafranu (Crocus sativus L.) z wykorzystaniem metod spektroskopowych
Karolina Stolarek, Angelika Uram-Dudek, Iwona Wawer, Katarzyna Paradowska
6-26
2023-05-17
Porównanie jakości sensorycznej świeżych oraz suszonych roślin przyprawowych
Bernadetta Bienia, Jolanta Baran
7-18
2023-05-10
The influence of nitrogen fertilizer treated with low-temperature, low-pressure glow plasma on the growth and quality of selected species
Wojciech Ciesielski, Tomasz Girek, Wiktor Oszczęda, Zdzisław Oszczęda, Elżbieta Pisulewska, Piotr Tomasik
54-66
2024-06-14
Wpływ marynowania mięsa wieprzowego z wykorzystaniem fermentowanych niepasteryzowanych octów na jego właściwości reologiczne
Magdalena Dykiel, Angelika Uram-Dudek, Iwona Wajs
40-53
2024-06-14
Właściwości odżywcze ziemniaka (Solanum tuberosum L.)
Iwona Mystkowska, Krystyna Zarzecka
146-153
2023-06-16
Dynamika zmian zawartości barwników betalainowych i suchej masy podczas przechowywania buraków ćwikłowych (Beta vulgaris L.)
Zofia Nizioł-Łukaszewska, Dominika Furman-Toczek, Martyna Zagórska-Dziok
31-42
2021-12-08
Analiza właściwości antyoksydacyjnych fermentowanych żywych octów owocowych
Angelika Uram-Dudek, Iwona Wajs, Katarzyna Paradowska
111-124
2023-06-16
Specific modulation of flavor and aroma of Greek oregano (Origanum vulgare var. hirtum) and its essential oil
Wojciech Ciesielski, Maciej Gąstoł, Tomasz Girek, Damian Kulawik, Zdzisław Oszczęda, Elżbieta Pisulewska, Piotr Tomasik
36-49
2023-06-16
Specific way of controlling yield and quality of crops of rocket (Eruca sativa Mill.) and tailoring some of its functional properties
Katarzyna Ciesielska, Ciesielski Ciesielski, Damian Kulawik, Zdzisław Oszczęda, Elżbieta Pisulewska, Piotr Tomasik
19-35
2023-06-16
1 - 17 von 17 Treffern