Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Registracija
  • Prijava
  • Language
    • Čeština
    • Deutsch
    • English
    • Español (España)
    • Français (France)
    • Français (Canada)
    • Hrvatski
    • Italiano
    • Język Polski
    • Srpski
    • Українська
  • Menu
  • Početna
  • Trenutni broj
  • Arhiva
  • O nama
    • O časopisu
    • Prijave priloga
    • Časopis uređuju
    • Izjava o privatnosti
    • Kontakt
  • Registracija
  • Prijava
  • Language:
  • Čeština
  • Deutsch
  • English
  • Español (España)
  • Français (France)
  • Français (Canada)
  • Hrvatski
  • Italiano
  • Język Polski
  • Srpski
  • Українська

HERBALISM

Traži
  • Početna
  • /
  • Traži
  1. Početna /
  2. Traži

Traži

Napredni filtri
Objavljeno posle
Objavljeno pre

Rezultati pretraživanja

Found 10 items.
  • Wpływ właściwości genetycznych na wartość zdrowotną bulw słodkiego ziemniaka (Ipomoea batatas L. [Lam.])
    Barbara Krochmal-Marczak, Barbara Sawicka
    66-75
    2015-12-20
  • Właściwości odżywcze ziemniaka (Solanum tuberosum L.)
    Iwona Mystkowska, Krystyna Zarzecka
    146-153
    2023-06-16
  • Prozdrowotne właściwości gryki zwyczajnej (Fagopyrum esculentum Moench)
    Krystyna Zarzecka, Agnieszka Ginter, Marek Gugała, Iwona Mystkowska
    118-126
    2024-06-14
  • Wartość odżywcza i prozdrowotna wybranych warzyw z rodzaju kapusta (Brassica L.)
    Barbara Krochmal-Marczak, Barbara Sawicka, Małgorzata Stryjecka, Marta Pisarek, Bernadetta Bienia
    80–91
    2021-10-18
  • Preferencje kulinarnego wykorzystania roślin strączkowych w aspekcie ich właściwości prozdrowotnych
    Bernadetta Bienia, Anna Bogacz, Magdalena Dykiel, Barbara Krochmal-Marczak
    105-118
    2023-05-17
  • Ziemniak kolorowy – uprawiany wczoraj, dziś, jutro
    Krystyna Zarzecka, Agnieszka Ginter, Marek Gugała, Iwona Mystkowska
    130-139
    2023-05-17
  • Właściwości odżywcze owsa i jego przetworów
    Agnieszka Ginter, Krystyna Zarzecka, Marek Gugała, Iwona Mystkowska
    127-137
    2024-06-14
  • Topinambur (Helianthus tuberosus L.) źródło substancji prozdrowotnych
    Iwona Mystkowska, Krystyna Zarzecka, Angelika Dadej, Beata Kosińska, Agnieszka Ginter
    183-190
    2023-05-17
  • Analiza składu chemicznego preparatów zawierających ekstrakt z bzu czarnego
    Angelika Uram-Dudek, Iwona Wawer, Katarzyna Paradowska
    6-18
    2023-06-16
  • Własciwości prozdrowotne lnu (Linum ussitatissimum L.)
    Elżbieta Rymar
    92-111
    2021-10-18
1 - 10 od 10 stavki
Gore

Akademicka Platforma Czasopism

Najlepsze czasopisma naukowe i akademickie w jednym miejscu

apcz.umk.pl

Partners

  • Akademia Ignatianum w Krakowie
  • Akademickie Towarzystwo Andragogiczne
  • Fundacja Copernicus na rzecz Rozwoju Badań Naukowych
  • Instytut Historii im. Tadeusza Manteuffla Polskiej Akademii Nauk
  • Instytut Kultur Śródziemnomorskich i Orientalnych PAN
  • Instytut Tomistyczny
  • Karmelitański Instytut Duchowości w Krakowie
  • Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych w Krośnie
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych we Włocławku
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie
  • Polska Fundacja Przemysłu Kosmicznego
  • Polskie Towarzystwo Ekonomiczne
  • Polskie Towarzystwo Ludoznawcze
  • Towarzystwo Miłośników Torunia
  • Towarzystwo Naukowe w Toruniu
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika
  • Uniwersytet w Białymstoku
  • Uniwersytet Warszawski
  • Wojewódzka Biblioteka Publiczna - Książnica Kopernikańska
  • Wyższe Seminarium Duchowne w Pelplinie / Wydawnictwo Diecezjalne „Bernardinum" w Pelplinie

© 2021- Nicolaus Copernicus University Accessibility statement Shop