Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Start typing
Traži
Registracija
Prijava
Language
Čeština
Deutsch
English
Español (España)
Français (France)
Français (Canada)
Hrvatski
Italiano
Język Polski
Srpski
Українська
Menu
Početna
Trenutni broj
Arhiva
O nama
O časopisu
Prijave priloga
Časopis uređuju
Izjava o privatnosti
Kontakt
Registracija
Prijava
Language:
Čeština
Deutsch
English
Español (España)
Français (France)
Français (Canada)
Hrvatski
Italiano
Język Polski
Srpski
Українська
HERBALISM
Traži
Početna
/
Traži
Početna
/
Traži
Traži
Pretražite članke
Napredni filtri
Objavljeno posle
Godina
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Mesec
јануар
фебруар
март
април
мај
јун
јул
август
септембар
октобар
новембар
децембар
Dan
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Objavljeno pre
Godina
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Mesec
јануар
фебруар
март
април
мај
јун
јул
август
септембар
октобар
новембар
децембар
Dan
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Autori
Traži
Rezultati pretraživanja
Found 10 items.
Wpływ właściwości genetycznych na wartość zdrowotną bulw słodkiego ziemniaka (Ipomoea batatas L. [Lam.])
Barbara Krochmal-Marczak, Barbara Sawicka
66-75
2015-12-20
Właściwości odżywcze ziemniaka (Solanum tuberosum L.)
Iwona Mystkowska, Krystyna Zarzecka
146-153
2023-06-16
Prozdrowotne właściwości gryki zwyczajnej (Fagopyrum esculentum Moench)
Krystyna Zarzecka, Agnieszka Ginter, Marek Gugała, Iwona Mystkowska
118-126
2024-06-14
Wartość odżywcza i prozdrowotna wybranych warzyw z rodzaju kapusta (Brassica L.)
Barbara Krochmal-Marczak, Barbara Sawicka, Małgorzata Stryjecka, Marta Pisarek, Bernadetta Bienia
80–91
2021-10-18
Preferencje kulinarnego wykorzystania roślin strączkowych w aspekcie ich właściwości prozdrowotnych
Bernadetta Bienia, Anna Bogacz, Magdalena Dykiel, Barbara Krochmal-Marczak
105-118
2023-05-17
Ziemniak kolorowy – uprawiany wczoraj, dziś, jutro
Krystyna Zarzecka, Agnieszka Ginter, Marek Gugała, Iwona Mystkowska
130-139
2023-05-17
Właściwości odżywcze owsa i jego przetworów
Agnieszka Ginter, Krystyna Zarzecka, Marek Gugała, Iwona Mystkowska
127-137
2024-06-14
Topinambur (Helianthus tuberosus L.) źródło substancji prozdrowotnych
Iwona Mystkowska, Krystyna Zarzecka, Angelika Dadej, Beata Kosińska, Agnieszka Ginter
183-190
2023-05-17
Analiza składu chemicznego preparatów zawierających ekstrakt z bzu czarnego
Angelika Uram-Dudek, Iwona Wawer, Katarzyna Paradowska
6-18
2023-06-16
Własciwości prozdrowotne lnu (Linum ussitatissimum L.)
Elżbieta Rymar
92-111
2021-10-18
1 - 10 od 10 stavki