Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Registracija
  • Prijava
  • Language
    • English
    • Deutsch
    • Język Polski
    • Español (España)
    • Italiano
    • Français (Canada)
    • Čeština
    • Français (France)
    • Hrvatski
    • Srpski
    • Українська
  • Menu
  • Home
  • Trenutni broj
  • Archives
  • Obavijesti
  • O časopisu
    • O časopisu
    • Prijave priloga
    • Časopis uređuju
    • Privacy Statement
    • Kontakt
  • Registracija
  • Prijava
  • Language:
  • English
  • Deutsch
  • Język Polski
  • Español (España)
  • Italiano
  • Français (Canada)
  • Čeština
  • Français (France)
  • Hrvatski
  • Srpski
  • Українська

Łódzkie Studia Etnograficzne

Svezak 54 (2015): Culinaries, The
  • Home
  • /
  • Svezak 54 (2015): Culinaries, The
  1. Home /
  2. Archives /
  3. Svezak 54 (2015): Culinaries, The /
  4. Table of contents

Svezak 54 (2015): Culinaries, The

Table of contents

« Back

  • Contents
    1-5
    PDF (Język Polski)

Rozprawy

  • The Realm of Things Culinary. Anthropological Recipes
    Ewa Nowina-Sroczyńska
    6-19
    PDF (English)
  • Food Expenses in the Rhythm of Daily Life. An Analysis of Household Accounts
    Katarzyna Orszulak-Dudkowska
    20-32
    PDF (English)
  • When Salt Turns Bitter and the Tablecloth Must Be Blue. On Food in Autism
    Aleksandra Rzepkowska
    33-51
    PDF (English)
  • Celluloid Flavours. A Brief History of Food in Film
    Aleksandra Drzał-Sierocka
    52-70
    PDF (English)
  • Common and Foxtail Millet in Dietetics, Culinary Art and Therapeutic Procedures of the Antiquity and Early Byzantium
    Maciej Kokoszko, Krzysztof Jagusiak, Zofia Rzeźnicka
    71-104
    PDF (English)

Materiały z terenu

  • On the Appetite Trail
    Grażyna Ewa Karpińska
    106-123
    PDF (English)
  • Tasty Events. On Culinary Events in the Silesian Voivodeship
    Dorota Świtała-Trybek
    124-143
    PDF (English)

Komentarze i omówienia

  • The Taste Remembered. On the Extraordinary Testimony of the Women from Terezín
    Aleksandra Krupa-Ławrynowicz
    145-163
    PDF (English)
  • Researchers of Culture Confronted with the “Treasures of Culinary Heritage” in Upper Silesia as Described in the Most Recent Cookbooks
    Teresa Smolińska
    164-194
    PDF (English)

Search

Search

Browse

  • Kazalo autora
  • Issue archive

User

User

Trenutni broj

  • Atom logotip
  • RSS2 logotip
  • RSS1 logotip

Newsletter

Subscribe Unsubscribe

Jezik / Language

  • English
  • Deutsch
  • Język Polski
  • Español (España)
  • Italiano
  • Français (Canada)
  • Čeština
  • Français (France)
  • Hrvatski
  • Srpski
  • Українська
Gore

Akademicka Platforma Czasopism

Najlepsze czasopisma naukowe i akademickie w jednym miejscu

apcz.umk.pl

Partners

  • Akademia Ignatianum w Krakowie
  • Akademickie Towarzystwo Andragogiczne
  • Fundacja Copernicus na rzecz Rozwoju Badań Naukowych
  • Instytut Historii im. Tadeusza Manteuffla Polskiej Akademii Nauk
  • Instytut Kultur Śródziemnomorskich i Orientalnych PAN
  • Instytut Tomistyczny
  • Karmelitański Instytut Duchowości w Krakowie
  • Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych w Krośnie
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych we Włocławku
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie
  • Polska Fundacja Przemysłu Kosmicznego
  • Polskie Towarzystwo Ekonomiczne
  • Polskie Towarzystwo Ludoznawcze
  • Towarzystwo Miłośników Torunia
  • Towarzystwo Naukowe w Toruniu
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika
  • Uniwersytet w Białymstoku
  • Uniwersytet Warszawski
  • Wojewódzka Biblioteka Publiczna - Książnica Kopernikańska
  • Wyższe Seminarium Duchowne w Pelplinie / Wydawnictwo Diecezjalne „Bernardinum" w Pelplinie

© 2021- Nicolaus Copernicus University Accessibility statement Shop