Humanities
Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Register
  • Login
  • Menu
  • Home
  • Current
  • Archives
  • Announcements
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Editorial Team
    • Privacy Statement
    • Contact
  • Register
  • Login

Journal of Education, Health and Sport

Search
  • Home
  • /
  • Search
  1. Home /
  2. Search

Search

Advanced filters
Published After
Published Before

Search Results

Found 38 items.
  • Breast milk – a living superfood. Review of current knowledge
    Patrycja Figurowska, Natalia Małek, Sara Emerla, Aleksandra Brożyna, Anita Kwiatkowska, Arkadiusz Bydliński, Konrad Karłowicz, Maria Hermanowska, Julia Lubomirska, Łukasz Ciulkiewicz, Patryk Pluta
    51247
    2024-05-23
  • Trendy konsumenckie a wydajność mleczna i zawartość białka w mleku krów rasy Holsztyńsko–Fryzyjskiej = Consumer trends in relationto milk yield and protein content in milk of dairy Holstein-Friesian cows
    Milena Górecka, Oliwia Duszyńska-Stolarska, Angelika Habel, Maria Bogdzińska
    251-257
    2015-06-14
  • Breast milk: its components and special effects on newborns and infants
    T. Voroncova, T. Konyk, M. Trokhymenko, Y. Mudryk
    60940
    2025-05-12
  • Analysis of the mature milk composition of women giving birth prematurely and on time
    Agnieszka Dombrowska-Pali, Grażyna Gebuza, Marzena Kaźmierczak
    156-164
    2022-12-28
  • Sensory evaluation of selected plant-based milks and drinks
    Julia Szaniawska, Julia Rybacka, Wiktoria Stoń
    92-104
    2023-07-18
  • Czynniki kreujące poziom wybranych składników pokarmowych w mleku krów, mające wpływ na atrakcyjność dietetyczną = The factors which are create the level of selected nutrients in milk of Holestin Fresian cows that affect the attractiveness of the diet
    Oliwia Duszyńska-Stolarska, Milena Górecka, Angelika Habel, Maria Bogdzińska
    258-266
    2015-06-14
  • Sensory quality of selected natural yoghurts available on the Polish market
    Agata Kiciak, Marcin Orzycki, Wiktoria Staśkiewicz, Agnieszka Bielaszka, Marek Kardas
    954-965
    2022-08-24
  • An innovative approach for better understanding of milk allergy
    Weronika Gromek, Rafał Śliwa, Magdalena Choina, Roman Pukaliak, Ewa Markut-Miotła
    150-159
    2022-08-30
  • Alternatives to cow’s milk products in infant nutrition: Goat’s milk-based formulas
    Kamil Hozyasz
    68-76
    2017-03-09
  • Study on the state of knowledge of medical students about the glycemic index of popular food products in Poland. A survey study
    Jakub Czarnota, Michał Dobrzyński, Tomasz Skubel, Małgorzata Drozd, Iga Dudek, Dorota Sokół, Halina Piecewicz-Szczęsna
    291-297
    2020-08-19
  • Health benefits of herbal extracts and beverages
    Marta Natalia Skrajda-Brdak
    1270-1281
    2018-09-22
  • Opinions and attitudes of women towards breastfeeding
    Agnieszka Bień, Agnieszka Kozak, Ewa Rzońca, Sabina Katarzyna Stadnicka
    1258-1271
    2017-08-31
  • Nutrition of healthy infants
    Anna Fabian-Danielewska, Katarzyna Korabiusz, Agata Wawryków, Monika Stecko, Inga Janik-Fuks, Martyna Maciejewska, Ewa Grudzińska, Magdalena Gibka
    299-302
    2019-07-16
  • Dysphoric milk ejection reflex as a new diagnostic and therapeutic challenge in lactation care - literature review
    Katarzyna Skowrońska, Anna Chmura, Patrycja Baciur, Agnieszka Środoń
    48-53
    2022-10-19
  • State of maxillodental system in children with children's cerebral infantile paralysis
    B. N. Mirchuk, T. D. Savitskaya
    149-156
    2015-02-28
  • Assessment of the state of nutritionality and method of food of children of furnishing to basic and gynal schools
    Katarzyna Sawicka, Agnieszka Wawryniuk, Robert Łuczyk, Ewa Krzyżanowska, Natalia Szubiela, Marta Łuczyk, Jadwiga Daniluk
    510-528
    2017-07-27
  • Rapid Alert System for Food and Feed reports as a source of information on food hazards
    Anna Mikulec, Marek Zborowski, Stanisław Kowalski
    22-31
    2023-02-03
  • The Long-Term Health Benefits of Breastfeeding: Obesity Prevention, Metabolic Health, and Cardiovascular Protection
    Dominika Lewandowska, Dominika Rosińska-Lewandoska, Julia Ufnal, Marcelina Szewczyk, Kinga Jarosz, Anna Wolff, Maria Morawska, Szymon Gruszka, Klaudia Kożuchowska, Dawid Pilarz
    56476
    2024-12-09
  • Complementary feeding with traditional and baby led weaning (BLW) methods - assessment of selected aspects of infant's diet
    Agnieszka Białek-Dratwa, Agata Michalak, Martina Grot, Karolina Krupa-Kotara
    315-329
    2022-07-03
  • β-Hydroxy β-methylbutyrate (HMB) supplementation during pregnancy and perinatal period in animals studies and possible application in humans
    Dominika Cieślak, Barbara Nieradko-Iwanicka
    11-18
    2018-02-24
  • Pharmacology and non-pharmacology treatment in a way of well controlled childhood asthma
    Daria Matyja, Leila Abod, Natalia Ilnicka, Maria Sadlik, Patrycja Zuziak
    249-255
    2023-02-27
  • Czekolada jako źródło związków bioaktywnych oddziałujących na organizm = Chocolate as a source of bioactive compounds acting on the organism
    Marta Skrajda, Grzegorz Dąbrowski
    429-442
    2015-09-16
  • Impact of various dietary interventions on the reduction of symptoms in polycystic ovary syndrome (PCOS)
    Wiktoria Kotusiewicz, Nikola Siekierko, Maja Żołnierek, Zuzanna Lubczyńska, Yevheniia Popravko, Jakub Świętochowski, Mateusz Lewandowski, Grzegorz Bienia
    311-318
    2023-03-02
  • Probiotic as a bioactive ingredient in functional foods
    Jadwiga Janina Bednarek
    1675-1680
    2018-09-15
  • Lactase Deficiency and Lactose Intolerance: Current Understanding and Future Directions
    Krystian Rachwał, Karol Wielgus, Piotr Bator, Wiktor Razik, Grzegorz Łyko, Maria Antos, Julia Furgalska, Maria Pawłowska, Angelika Wawryszuk
    49393
    2024-05-17
  • Vegetarian Diet in Children: Benefits, Drawbacks and Risks
    Adrianna Orzeł, Julia Sieniawska, Daria Sieniawska, Patrycja Proszowska, Zuzanna Kotowicz, Aleksandra Pich-Czekierda, Magda Madoń
    221-246
    2024-04-11
  • Peculiarities of eating behavior and diet of the students of different ages, residing in the villages in Lviv Region
    I. P. Pasichnyuk, U. B. Partyka
    443-458
    2017-02-27
  • Food Allergies - Trends and Challenges in Treatment and Diagnosis
    Zuzanna Sawińska, Katarzyna Sudelska, Grzegorz Tarsa, Przemysław Kępka, Aleksandra Łokczewska-Bojar, Magdalena Skotalczyk, Daria Kuziemkowska, Jan Kużma, Rami Ben Rhaiem, Anna Łącka-Majcher
    184-198
    2023-09-09
  • Postpartum depression – a mood disorder after delivery
    Dagna Siedlecka, Paulina Wróbel-Knybel, Ewa Krzewicka-Romaniuk, Wojciech Micał, Marcin Skoczyński
    1124-1130
    2019-09-29
  • Condition of the liver’s liver of rats, received a high-fat diet: biochemical indicators
    V. L. Vasyuk, A. P. Levitsky
    673-683
    2017-01-27
  • Health threats resulting from soil and groundwater contamination in e-dumps on the Agbogbloshie example
    Ewa Zieliński, Adriana Wielgus, Katarzyna Sas, Walery Zukow
    538-545
    2018-12-24
  • Attitudes towards breastfeeding among mothers of children treated at the University Children's Hospital in Lublin
    Paula Jankowska, Krzysztof Jankowski, Agata Tarkowska, Jakub Haracz, Monika Tadla
    670-680
    2019-09-22
  • Does a vegetarian diet have an impact on oral health? A literature review
    Julia Stawińska-Dudek, Wiktoria Józefowicz, Martyna Brzoza, Damian Machaj, Kornelia Stawińska
    58284
    2025-03-06
  • Rola nasion szałwii hiszpańskiej (chia) w żywieniu pacjentów geriatrycznych = The role of chia seeds in nutrition in geriatric patients
    Karina Nowak, Szymon Majsterek, Natalia Ciesielska, Remigiusz Sokołowski, Karolina Klimkiewicz, Walery Zukow
    35-40
    2016-03-11
  • Nutrition and somatic traits of women with different physical activity and various menstrual status Diet, somatic traits and physical activity of women
    Jan Czeczelewski
    38-47
    2022-10-18
  • Use of diet supplements in older patients
    Monika Prylińska, Daria Bieniek, Anna Karpińska, Natalia Skierkowska, Joanna Androsiuk-Perkowska, Radosław Perkowski, Jakub Husejko, Weronika Topka, Małgorzata Gajos, Agnieszka Kujawska, Kornelia Kędziora-Kornatowska
    147-158
    2018-04-12
  • Amino acid score of some products for younger school children nutrition
    M. Vatan, V. Babienko
    323-330
    2023-02-24
  • Оценка состояния питания и пищевого статуса детей раннего возраста южного региона = Assessment of the nutrition status of infants in South region
    V. I. Velichko, G. A. Danilchuk, L. I. Kolotvin, A. V. Chernetskaya
    548-556
    2017-02-10
1 - 38 of 38 items
Up

Akademicka Platforma Czasopism

Najlepsze czasopisma naukowe i akademickie w jednym miejscu

apcz.umk.pl

Partners

  • Akademia Ignatianum w Krakowie
  • Akademickie Towarzystwo Andragogiczne
  • Fundacja Copernicus na rzecz Rozwoju Badań Naukowych
  • Instytut Historii im. Tadeusza Manteuffla Polskiej Akademii Nauk
  • Instytut Kultur Śródziemnomorskich i Orientalnych PAN
  • Instytut Tomistyczny
  • Karmelitański Instytut Duchowości w Krakowie
  • Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych w Krośnie
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych we Włocławku
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie
  • Polska Fundacja Przemysłu Kosmicznego
  • Polskie Towarzystwo Ekonomiczne
  • Polskie Towarzystwo Ludoznawcze
  • Towarzystwo Miłośników Torunia
  • Towarzystwo Naukowe w Toruniu
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika
  • Uniwersytet w Białymstoku
  • Uniwersytet Warszawski
  • Wojewódzka Biblioteka Publiczna - Książnica Kopernikańska
  • Wyższe Seminarium Duchowne w Pelplinie / Wydawnictwo Diecezjalne „Bernardinum" w Pelplinie

© 2021- Nicolaus Copernicus University Accessibility statement Shop