Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Start typing
Traži
Registracija
Prijava
Language
Čeština
Deutsch
English
Español (España)
Français (France)
Français (Canada)
Hrvatski
Italiano
Język Polski
Srpski
Українська
Menu
Home
Trenutni broj
Archives
O časopisu
O časopisu
Prijave priloga
Časopis uređuju
Privacy Statement
Kontakt
Registracija
Prijava
Language:
Čeština
Deutsch
English
Español (España)
Français (France)
Français (Canada)
Hrvatski
Italiano
Język Polski
Srpski
Українська
HERBALISM
Svezak 3 Br. 1 (2017): HERBALISM
Home
/
Svezak 3 Br. 1 (2017): HERBALISM
Home
/
Archives
/
Svezak 3 Br. 1 (2017): HERBALISM
Svezak 3 Br. 1 (2017): HERBALISM
Table of contents
Svezak 3 Br. 1 (2017): HERBALISM
Monday, Oct 18, 2021
The publisher's shop:
Go to shop
This issue table of contents
Artykuły
Eleuterokok kolczysty – alternatywa dla żeń-szenia?
Katarzyna Bączek
7-19
PDF (Język Polski)
Hydroksykwasy organiczne w fitokosmetykach rewitalizujących
Agata Kaniewska, Beata Sperkowska
20-40
PDF (Język Polski)
Wpływ chryzyny na parametry histomorfometryczne kości owariektomizowanych szczurów
Maria Zych, Weronika Wojnar, Anna Bońka, Ilona Kaczmarczyk-Sedlak
41-54
PDF (Język Polski)
Wpływ kinetyny i N-6-benzyloadeniny na migrację komórek oraz biosyntezę kolagenu w fibroblastach skóry ludzkiej
Agata Jabłońska-Trypuć, Walentyn Pankiewicz, Romuald Czerpak
55-69
PDF (Język Polski)
Cenne owoce maliny właściwej (Fructus Rubi idaei)
Alicja Baranowska, Iwona Mystkowska, Krystyna Zarzecka, Marek Gugała
70-79
PDF (Język Polski)
Wartość odżywcza i prozdrowotna wybranych warzyw z rodzaju kapusta (Brassica L.)
Barbara Krochmal-Marczak, Barbara Sawicka, Małgorzata Stryjecka, Marta Pisarek, Bernadetta Bienia
80–91
PDF (Język Polski)
Galega officinalis L. rutwica lekarska (Fabaceae Lindl.) w Kotlinie Jasielsko-Krośnieńskiej
Henryk Różański, Dominik Wróbel
93-101
PDF (Język Polski)
Własciwości prozdrowotne lnu (Linum ussitatissimum L.)
Elżbieta Rymar
92-111
PDF (Język Polski)
Całkowita zawartość polifenoli i aktywność antyoksydacyjna nasion, kaszy i kiełków gryki
Joanna Chłopicka, Karolina Bonarska
112-118
PDF (Język Polski)
Zmiany właściwości antyoksydacyjnych ekstraktów z liści werbeny cytrynowej (Lippia citriodora (Palau) Kunth) w trakcie przechowywania
Małgorzata Stryjecka, Anna Kiełtyka-Dadasiewicz
119-124
PDF (Język Polski)
Czynniki biotyczne kształtujące plon i jakość bulw ziemniaka
Bernadetta Bienia, Barbara Sawicka
125-136
PDF (Język Polski)
Fitoterapia zespołu poboreliozowego
Przemysław Figura
137-149
PDF (Język Polski)
Wybrane aspekty dziejów badań leczniczych roślin pasożytniczych w ujęciu filozoficznym
Henryk Różański, Edyta Czerny
150-179
PDF (Język Polski)
Search
Search
Enter search query
Traži
Browse
Kazalo autora
Issue archive
User
User
Korisničko ime
*
Obavezno
Lozinka
*
Obavezno
Remember me
Prijava
Trenutni broj
Informacije
Za čitatelje
Za autore
Za knjižničare
Newsletter
Subscribe
Unsubscribe
Jezik / Language
Čeština
Deutsch
English
Español (España)
Français (France)
Français (Canada)
Hrvatski
Italiano
Język Polski
Srpski
Українська