Zum Inhalt springen
Zur Hauptnavigation springen
Zur Fußzeile springen
Start typing
Suchen
Registrieren
Einloggen
Language
Čeština
Deutsch
English
Español (España)
Français (France)
Français (Canada)
Hrvatski
Italiano
Język Polski
Srpski
Українська
Menu
Home
Aktuelle Ausgabe
Archiv
Über uns
Über die Zeitschrift
Beitragseinreichung
Redaktion
Schutz personenbezogener Daten
Kontakt
Registrieren
Einloggen
Language:
Čeština
Deutsch
English
Español (España)
Français (France)
Français (Canada)
Hrvatski
Italiano
Język Polski
Srpski
Українська
HERBALISM
Bd. 3 Nr. 1 (2017): HERBALISM
Home
/
Bd. 3 Nr. 1 (2017): HERBALISM
Home
/
Archiv
/
Bd. 3 Nr. 1 (2017): HERBALISM
Bd. 3 Nr. 1 (2017): HERBALISM
Table of contents
Bd. 3 Nr. 1 (2017): HERBALISM
Monday, Oct 18, 2021
The publisher's shop:
Go to shop
This issue table of contents
Artykuły
Eleuterokok kolczysty – alternatywa dla żeń-szenia?
Katarzyna Bączek
7-19
PDF (Język Polski)
Hydroksykwasy organiczne w fitokosmetykach rewitalizujących
Agata Kaniewska, Beata Sperkowska
20-40
PDF (Język Polski)
Wpływ chryzyny na parametry histomorfometryczne kości owariektomizowanych szczurów
Maria Zych, Weronika Wojnar, Anna Bońka, Ilona Kaczmarczyk-Sedlak
41-54
PDF (Język Polski)
Wpływ kinetyny i N-6-benzyloadeniny na migrację komórek oraz biosyntezę kolagenu w fibroblastach skóry ludzkiej
Agata Jabłońska-Trypuć, Walentyn Pankiewicz, Romuald Czerpak
55-69
PDF (Język Polski)
Cenne owoce maliny właściwej (Fructus Rubi idaei)
Alicja Baranowska, Iwona Mystkowska, Krystyna Zarzecka, Marek Gugała
70-79
PDF (Język Polski)
Wartość odżywcza i prozdrowotna wybranych warzyw z rodzaju kapusta (Brassica L.)
Barbara Krochmal-Marczak, Barbara Sawicka, Małgorzata Stryjecka, Marta Pisarek, Bernadetta Bienia
80–91
PDF (Język Polski)
Galega officinalis L. rutwica lekarska (Fabaceae Lindl.) w Kotlinie Jasielsko-Krośnieńskiej
Henryk Różański, Dominik Wróbel
93-101
PDF (Język Polski)
Własciwości prozdrowotne lnu (Linum ussitatissimum L.)
Elżbieta Rymar
92-111
PDF (Język Polski)
Całkowita zawartość polifenoli i aktywność antyoksydacyjna nasion, kaszy i kiełków gryki
Joanna Chłopicka, Karolina Bonarska
112-118
PDF (Język Polski)
Zmiany właściwości antyoksydacyjnych ekstraktów z liści werbeny cytrynowej (Lippia citriodora (Palau) Kunth) w trakcie przechowywania
Małgorzata Stryjecka, Anna Kiełtyka-Dadasiewicz
119-124
PDF (Język Polski)
Czynniki biotyczne kształtujące plon i jakość bulw ziemniaka
Bernadetta Bienia, Barbara Sawicka
125-136
PDF (Język Polski)
Fitoterapia zespołu poboreliozowego
Przemysław Figura
137-149
PDF (Język Polski)
Wybrane aspekty dziejów badań leczniczych roślin pasożytniczych w ujęciu filozoficznym
Henryk Różański, Edyta Czerny
150-179
PDF (Język Polski)
Search
Search
Enter search query
Suchen
Browse
Autor/innenverzeichnis durchblättern
Issue archive
User
User
Benutzer/innen-Name
*
Erforderlich
Passwort
*
Erforderlich
Remember me
Einloggen
Aktuelle Ausgabe
Informationen
Für Leser/innen
Für Autor/innen
Für Bibliothekar/innen
Newsletter
Subscribe
Unsubscribe
Sprache
Čeština
Deutsch
English
Español (España)
Français (France)
Français (Canada)
Hrvatski
Italiano
Język Polski
Srpski
Українська