Przejdź do sekcji głównej
Przejdź do głównego menu
Przejdź do stopki
Wpisz frazę
Szukaj
Zarejestruj
Zaloguj
Język
Čeština
Deutsch
English
Español (España)
Français (France)
Français (Canada)
Hrvatski
Italiano
Język Polski
Srpski
Українська
Menu
Strona domowa
Aktualny numer
Archiwum
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Przesyłanie tekstów
Zespół redakcyjny
Polityka prywatności
Kontakt
Zarejestruj
Zaloguj
Język:
Čeština
Deutsch
English
Español (España)
Français (France)
Français (Canada)
Hrvatski
Italiano
Język Polski
Srpski
Українська
HERBALISM
Szukaj
Strona domowa
/
Szukaj
Strona domowa
/
Szukaj
Szukaj
Wyszukaj w artykułach
Filtry zaawansowane
Od
Rok
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Miesiąc
stycznia
lutego
marca
kwietnia
maja
czerwca
lipca
sierpnia
września
października
listopada
grudnia
Dzień
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Do
Rok
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Miesiąc
stycznia
lutego
marca
kwietnia
maja
czerwca
lipca
sierpnia
września
października
listopada
grudnia
Dzień
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Według autora
Szukaj
Wyniki wyszukiwania
Znaleziono 10 elementów.
Aktywność antyoksydacyjna naparów z suszonych owoców bzu czarnego Sambucus nigra L.
Bernadetta Bienia, Małgorzata Mroczka, Angelika Uram-Dudek
7-16
2024-06-14
Polifenole owoców czarnego bzu – dietetyczne wsparcie terapii przeziębienia i grypy
Katarzyna Paradowska, Angelika Uram-Dudek, Iwona Wawer
41-49
2022-09-02
Wpływ temperatury wody i czasu parzenia na właściwości antyoksydacyjne naparów z nagietka lekarskiego (Calendula officinalis L.)
Barbara Krochmal-Marczak, Anna Kiełtyka-Dadasiewicz
43-51
2021-12-08
Analiza właściwości antyoksydacyjnych fermentowanych żywych octów owocowych
Angelika Uram-Dudek, Iwona Wajs, Katarzyna Paradowska
111-124
2023-06-16
Synergistyczne i antagonistyczne działanie przeciwutleniające w dwuskładnikowych mieszaninach wybranych polifenoli i kwasu L-askorbinowego
Marta Głowacka, Agnieszka Zielińska
45-58
2023-05-17
Kawa i jej prozdrowotne właściwości
Jolanta Baran, Piotr Kubit
19-30
2023-05-10
Rośliny wpływające na procesy krzepnięcia krwi
Katarzyna Sopata
59-72
2023-05-10
Aronia: superowoc i czarny polski skarb
Iwona Wawer
149-158
2024-06-14
Właściwości przeciwutleniające wybranych herbat zielonych
Bernadetta Bienia, Angelika Uram-Dudek, Magdalena Dykiel, Barbara Krochmal-Marczak, Barbara Sawicka
32-40
2022-09-02
Lecznicze właściwości Cynara scolymus? Krytyczny przegląd dowodów i molekularnych mechanizmów działania
Jan Zadworny
93-104
2024-06-14
1 - 10 z 10 elementów