Aller directement au contenu principal Aller directement au menu principal Aller au pied de page
  • S'inscrire
  • Se connecter
  • Language
    • English
    • Deutsch
    • Język Polski
    • Español (España)
    • Italiano
    • Français (Canada)
    • Čeština
    • Français (France)
    • Hrvatski
    • Srpski
    • Українська
  • Menu
  • Accueil
  • Numéro courant
  • Archives
  • Annonces
  • À propos
    • À propos de cette revue
    • Soumissions
    • Comité éditorial
    • Déclaration de confidentialité
    • Contact
  • S'inscrire
  • Se connecter
  • Language:
  • English
  • Deutsch
  • Język Polski
  • Español (España)
  • Italiano
  • Français (Canada)
  • Čeština
  • Français (France)
  • Hrvatski
  • Srpski
  • Українська

Łódzkie Studia Etnograficzne

Vol. 54 (2015): Culinaries, The
  • Accueil
  • /
  • Vol. 54 (2015): Culinaries, The
  1. Accueil /
  2. Archives /
  3. Vol. 54 (2015): Culinaries, The

Vol. 54 (2015): Culinaries, The

					Afficher Vol. 54 (2015): Culinaries, The
Table of contents
Vol. 54 (2015): Culinaries, The
Sunday, Feb 12, 2017
red. tematyczni: Grażyna Ewa Karpińska i Aleksandra Krupa-Ławrynowicz
Download files of this issue:
PDF (Język Polski)
This issue table of contents
Contents
1-5
PDF (Język Polski)
Rozprawy
The Realm of Things Culinary. Anthropological Recipes
Ewa Nowina-Sroczyńska
6-19
PDF (English)
Food Expenses in the Rhythm of Daily Life. An Analysis of Household Accounts
Katarzyna Orszulak-Dudkowska
20-32
PDF (English)
When Salt Turns Bitter and the Tablecloth Must Be Blue. On Food in Autism
Aleksandra Rzepkowska
33-51
PDF (English)
Celluloid Flavours. A Brief History of Food in Film
Aleksandra Drzał-Sierocka
52-70
PDF (English)
Common and Foxtail Millet in Dietetics, Culinary Art and Therapeutic Procedures of the Antiquity and Early Byzantium
Maciej Kokoszko, Krzysztof Jagusiak, Zofia Rzeźnicka
71-104
PDF (English)
Materiały z terenu
On the Appetite Trail
Grażyna Ewa Karpińska
106-123
PDF (English)
Tasty Events. On Culinary Events in the Silesian Voivodeship
Dorota Świtała-Trybek
124-143
PDF (English)
Komentarze i omówienia
The Taste Remembered. On the Extraordinary Testimony of the Women from Terezín
Aleksandra Krupa-Ławrynowicz
145-163
PDF (English)
Researchers of Culture Confronted with the “Treasures of Culinary Heritage” in Upper Silesia as Described in the Most Recent Cookbooks
Teresa Smolińska
164-194
PDF (English)

Search

Search

Browse

  • Explorer l'Index des auteurs
  • Issue archive

User

User

Numéro courant

  • Logo Atom
  • Logo RSS2
  • Logo RSS1

Newsletter

Subscribe Unsubscribe

Langue

  • English
  • Deutsch
  • Język Polski
  • Español (España)
  • Italiano
  • Français (Canada)
  • Čeština
  • Français (France)
  • Hrvatski
  • Srpski
  • Українська
Haut

Akademicka Platforma Czasopism

Najlepsze czasopisma naukowe i akademickie w jednym miejscu

apcz.umk.pl

Partners

  • Akademia Ignatianum w Krakowie
  • Akademickie Towarzystwo Andragogiczne
  • Fundacja Copernicus na rzecz Rozwoju Badań Naukowych
  • Instytut Historii im. Tadeusza Manteuffla Polskiej Akademii Nauk
  • Instytut Kultur Śródziemnomorskich i Orientalnych PAN
  • Instytut Tomistyczny
  • Karmelitański Instytut Duchowości w Krakowie
  • Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych w Krośnie
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych we Włocławku
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie
  • Polska Fundacja Przemysłu Kosmicznego
  • Polskie Towarzystwo Ekonomiczne
  • Polskie Towarzystwo Ludoznawcze
  • Towarzystwo Miłośników Torunia
  • Towarzystwo Naukowe w Toruniu
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika
  • Uniwersytet w Białymstoku
  • Uniwersytet Warszawski
  • Wojewódzka Biblioteka Publiczna - Książnica Kopernikańska
  • Wyższe Seminarium Duchowne w Pelplinie / Wydawnictwo Diecezjalne „Bernardinum" w Pelplinie

© 2021- Nicolaus Copernicus University Accessibility statement Shop