Humanities
Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Register
  • Login
  • Menu
  • Home
  • Current
  • Archives
  • Announcements
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Editorial Team
    • Privacy Statement
    • Contact
  • Register
  • Login

Journal of Education, Health and Sport

Search
  • Home
  • /
  • Search
  1. Home /
  2. Search

Search

Advanced filters
Published After
Published Before

Search Results

Found 21 items.
  • Inadequate fat diet
    A. P. Levitsky, B. V. Egorov, A. P. Lapinskaya, I. A. Selivanskaya
    248-255
    2020-07-31
  • Effect of fat diet on essential fatty acid metabolism of neutral lipids in rat blood serum
    A. P. Levitsky, I. V. Khodakov, T. I. Pupin, A. V. Markov, I. A. Selivanskaya
    113-121
    2021-04-30
  • Влияние высокожировых рационов с различным жирнокислотным составом на содержание незаменимых жирных кислот в липидах печени = Influence of high fat diets with different composition of fatty acids on the content of essential fatty acids in liver lipids
    A. P. Levitsky, I. V. Khodakov, E. M. Levchenko
    598-607
    2015-12-31
  • Simulation of colitis with the use of food fat
    A. V. Bocharov, A. P. Levitsky, N. S. Badiuk
    199-206
    2019-12-28
  • Fatty acids composition of selected plant oils obtained from seeds and stones of fruits and their impact on human health
    Natalia Mikołajczak
    1117-1132
    2018-08-31
  • Condition of the liver’s liver of rats, received a high-fat diet: biochemical indicators
    V. L. Vasyuk, A. P. Levitsky
    673-683
    2017-01-27
  • The effect of dietary fat supplements on the activity of palmitic and stearic acid desaturases based on the results of a study of the fatty acid composition of neutral lipids in blood serum and liver of rats receiving a fat-free diet
    A. Levitsky, A. Gozhenko, V. Velichko, I. Selivanskaya
    197-206
    2022-01-18
  • Fatty acids in different rapeseed varieties and their impact on human health
    Natalia Mikołajczak
    69-80
    2018-06-25
  • The impact of exercise and diet on body composition and biochemical parameters of blood - a case study
    Agnieszka Filarecka, Maciej Biernacki, Monika Kuczma, Paweł Każimierczak, Rafał Każimierczak
    648-662
    2019-09-19
  • Phenolic compounds and antioxidant activity of edible flowers
    Marta Natalia Skrajda
    946-956
    2017-08-31
  • Influence of a high-fat diet on inflammation and dysbiotic processes in the gums and blood serum of rats with lincomycin dysbiosis
    A. V. Markov
    128-135
    2020-01-29
  • The influence of the diet on somatic differences and the developed power of athletes training strength sports
    Krzysztof Mizera
    289-298
    2022-08-03
  • Coconut oil in human diet - nutrition value and potential health benefits
    Natalia Mikołajczak
    307-319
    2017-09-10
  • The CIA 3.0 and EDE-Q questionnaire as a tool for assessing eating disorders among students of the Academy of Applied Sciences in Nowy Sacz
    Natalia Wcisło, Natalia Potaczek, Marek Zborowski, Anna Mikulec
    105-114
    2023-02-04
  • PARODONT-PROTECTIVE ACTION OF ORAL GEL "ARGININE" APPLICATIONS IN RATS WITH INTESTINAL DYSBIOSIS WHICH RECEIVED A HIGH-FAT DIET
    A. V. Borisenko, A. P. Levitsky, A. S. Kuvaev
    294-302
    2015-03-30
  • Nutrition and somatic traits of women with different physical activity and various menstrual status Diet, somatic traits and physical activity of women
    Jan Czeczelewski
    38-47
    2022-10-18
  • The level of consumption of magnesium and iron by women and men training karate
    Anna Katarzyna Pietrzak
    93-102
    2018-05-25
  • The influence of the Mediterranean diet on glucose metabolism
    Katarzyna Mielniczek
    430-433
    2021-09-22
  • Witamin D in children population - benefits and threats
    Justyna Wójcik-Grudzień, Alicja Ozga-Stachurska, Paulina Pawłowska, Martyna Rozenbajgier
    484-490
    2022-09-05
  • Slim figure by the summer without "sacrifice"
    E. G. Tatuzian, A. N. Belovol, S. G. Tkachenko
    601-609
    2017-05-31
  • Analysis of the mature milk composition of women giving birth prematurely and on time
    Agnieszka Dombrowska-Pali, Grażyna Gebuza, Marzena Kaźmierczak
    156-164
    2022-12-28
1 - 21 of 21 items
Up

Akademicka Platforma Czasopism

Najlepsze czasopisma naukowe i akademickie w jednym miejscu

apcz.umk.pl

Partners

  • Akademia Ignatianum w Krakowie
  • Akademickie Towarzystwo Andragogiczne
  • Fundacja Copernicus na rzecz Rozwoju Badań Naukowych
  • Instytut Historii im. Tadeusza Manteuffla Polskiej Akademii Nauk
  • Instytut Kultur Śródziemnomorskich i Orientalnych PAN
  • Instytut Tomistyczny
  • Karmelitański Instytut Duchowości w Krakowie
  • Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych w Krośnie
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych we Włocławku
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie
  • Polska Fundacja Przemysłu Kosmicznego
  • Polskie Towarzystwo Ekonomiczne
  • Polskie Towarzystwo Ludoznawcze
  • Towarzystwo Miłośników Torunia
  • Towarzystwo Naukowe w Toruniu
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika
  • Uniwersytet w Białymstoku
  • Uniwersytet Warszawski
  • Wojewódzka Biblioteka Publiczna - Książnica Kopernikańska
  • Wyższe Seminarium Duchowne w Pelplinie / Wydawnictwo Diecezjalne „Bernardinum" w Pelplinie

© 2021- Nicolaus Copernicus University Accessibility statement Shop