Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Start typing
Search
Register
Login
Menu
Home
Current
Archives
Announcements
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Register
Login
Journal of Education, Health and Sport
Search
Home
/
Search
Home
/
Search
Search
Search articles for
Advanced filters
Published After
Year
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
Month
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December
Day
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Published Before
Year
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
Month
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December
Day
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
By Author
Search
Search Results
Found 33 items.
Safety of dairy products in the light of consumer surveys
Aneta Zofia Dąbrowska, Dorota Zajkowska, Adam Więk, Sylwester Rybaczek
45-52
2017-12-09
Prospects and barriers for development tourism in rural areas Warmia and Mazury
Iwona Batyk
15-28
2011-02-16
Differentiating factors of mental adaptation to disease in women treated for gynaecological cancer
Ewa Kupcewicz, Joanna Olewińska, Hanna Pikus, Marcin Jóżwik
40-56
2017-11-03
Fluktuacja dynamiki i dymorfizm płciowy cech somatycznych, typu budowy i otłuszczenia ciała dzieci i młodzieży w wieku od 4 do 18 lat, środowiska miejskiego regionu warmińsko-mazurskiego
Mirosław Mrozkowiak, Michał Posłuszny
401-428
2015-07-15
The role of periooperative rehabilitation in patients with abdominal aortic aneurysm in the opinion of medical
Diana Karolina Maniak, Adrianna Rożniecka-Hełmińska, Ewa Kupcewicz
235-248
2018-07-07
Fluktuacja dynamiki i dymorfizm płciowy cech somatycznych, typu budowy i otłuszczenia ciała dzieci i młodzieży w wieku od 4 do 18 lat środowiska wiejskiego regionu warmińsko-mazurskiego
Mirosław Mrozkowiak
271-300
2015-07-13
Nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia Hispanica L.) jako źródło składników wykazujących dobroczynny wpływ na ludzki organizm = Chia seeds (Salvia hispanica L.) as a source of ingredients with beneficial influence on human organism
Grzegorz Dąbrowski, Marta Skrajda
337-350
2015-09-12
Emotional intelligence and its importance in human life – case study
Ewa Kupcewicz, Adam Kupcewicz
553-564
2017-12-29
Składniki mineralne w orzechach występujących w składzie „mieszanek studenckich” = Minerals in nuts which are components of „Trail Mix”
Natalia Mikołajczak
832-840
2016-09-30
Cannabinoids from Cannabis sp.: mechanism of their activity and potential health benefits in human body
Grzegorz Dąbrowski, Marta Skrajda
936-945
2017-08-31
Analiza psychologicznych aspektów samoregulacji odżywiania się oraz poczucia skuteczności w przestrzeganiu diety w grupie młodych kobiet w wieku 19-22 lata = Analysis of the psychological aspects of eating self-regulation and dieting self-efficacy among young women aged 19-22 years
Malgorzata Obara-Golebiowska
543-551
2016-12-20
Phenolic compounds in dried herbs and spices commonly used in the kitchen
Natalia Mikołajczak
673-685
2018-09-11
Miąższ dyni jako surowiec do otrzymywania naturalnych produktów kandyzowanych = Pumpkin pulp as raw material for natural candied products
Beata Roszkowska, Beata Piłat
127-140
2015-09-01
Taking care of a patient with type 2 diabetes as part of visiting nurse’s work
Adrianna Grzegorczyk, Aleksandra Radomska, Ewa Kupcewicz
1018-1036
2019-09-19
Compatibility of labelling gluten-free food products with current legal provisions based on the review of information on the labels
Natalia Mikołajczak
888-902
2018-09-14
Analiza lecznictwa uzdrowiskowego dzieci po leczeniu przeciwnowotworowym = Analysis of health spa treatment of children following cancer therapy
Agata Wawryków, Anna Lubkowska
325-336
2016-02-28
Czekolada jako źródło związków bioaktywnych oddziałujących na organizm = Chocolate as a source of bioactive compounds acting on the organism
Marta Skrajda, Grzegorz Dąbrowski
429-442
2015-09-16
Phenolic compounds and antioxidant activity of edible flowers
Marta Natalia Skrajda
946-956
2017-08-31
Fatty acids composition of selected plant oils obtained from seeds and stones of fruits and their impact on human health
Natalia Mikołajczak
1117-1132
2018-08-31
Deskrypcja różnic powierzchni plantokonturogramu między lewą a prawą stopą populacji dziewcząt w wieku od 4 do 18 lat, w ujęciu odsetkowym i w świetle mory projekcyjnej
Mirosław Mrozkowiak
433-440
2015-11-27
Beverages from coffee beans of Arabica as a source of health-promoting and psychoactive compounds
Patrycja Róża Sosna
525-534
2019-04-08
Coconut oil in human diet - nutrition value and potential health benefits
Natalia Mikołajczak
307-319
2017-09-10
Fatty acids in different rapeseed varieties and their impact on human health
Natalia Mikołajczak
69-80
2018-06-25
Transgender people and sports
Ewelina Kamasz
572-582
2018-11-30
The influence of roasting and baking on fatty acids composition of consumer oilseeds
Natalia Mikołajczak
460-470
2017-09-10
The use of botulinum toxin (BoNT) in urology - review
Jakub Szwed, Monika Szwed, Weronika Szwed, Nadia Miga
1026-1036
2022-08-24
Potential health benefits of aloe vera
Natalia Mikołajczak
1420-1435
2018-09-24
Physical performance and motivation to exercise
Błażej Stankiewicz, Jacek Stankiewicz, Peter Mandzák, Martyna Kotyśko
654-689
2017-05-31
Skład kwasów tłuszczowych i twardość czekolad gorzkich o różnej zawartości miazgi kakaowej = Fatty acid composition and hardness of dark chocolates with different content of cacao mass
Renata Taradejna, Beata Roszkowska, Magdalena Parzych
141-148
2015-09-02
Subjective and objective evaluation of one’s physical fitness – the role of self-esteem, motivation, and the need for social approval
Agata Piasecka, Maria Kolmetz, Martyna Kotyśko, Błażej Stankiewicz
280-293
2018-01-30
HA (hyaluronic acid) fillers in aesthetic medicine - the most common complications
Monika Szwed, Weronika Szwed, Jakub Szwed, Nadia Miga
722-729
2022-08-22
Health benefits of herbal extracts and beverages
Marta Natalia Skrajda-Brdak
1270-1281
2018-09-22
Impact of interdisciplinary interventions on the quality of life of obese people
Malgorzata Obara-Golebiowska, Dominika Salwach-Kuberska
173-189
2017-06-08
1 - 33 of 33 items