Przejdź do sekcji głównej Przejdź do głównego menu Przejdź do stopki
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
  • Język
    • Čeština
    • Deutsch
    • English
    • Español (España)
    • Français (France)
    • Français (Canada)
    • Hrvatski
    • Italiano
    • Język Polski
    • Srpski
    • Українська
  • Menu
  • Strona domowa
  • Aktualny numer
  • Archiwum
  • O czasopiśmie
    • O czasopiśmie
    • Przesyłanie tekstów
    • Zespół redakcyjny
    • Polityka prywatności
    • Kontakt
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
  • Język:
  • Čeština
  • Deutsch
  • English
  • Español (España)
  • Français (France)
  • Français (Canada)
  • Hrvatski
  • Italiano
  • Język Polski
  • Srpski
  • Українська

HERBALISM

Szukaj
  • Strona domowa
  • /
  • Szukaj
  1. Strona domowa /
  2. Szukaj

Szukaj

Filtry zaawansowane
Od
Do

Wyniki wyszukiwania

Znaleziono 11 elementów.
  • Zimnotłoczone oleje: lniany (wysoko- i niskolinolenowy) i rzepakowy. Który wybrać?
    Marta Gromek, Joanna Banach, Grażyna Czarnecka, Michał Książkiewicz
    39-65
    2015-12-20
  • Czynniki biotyczne kształtujące plon i jakość bulw ziemniaka
    Bernadetta Bienia, Barbara Sawicka
    125-136
    2021-10-18
  • Jakość mikrobiologiczna suszonych kwiatów: dziewanny wielkokwiatowej (Verbascum densiflorum bertol.), bzu czarnego (Sambucus nigra L.) oraz wiązówki błotnej (Filipendula ulmaria L.)
    Małgorzata Stryjecka
    59-66
    2016-12-20
  • Jakość ziół ekologicznych – wymagania, zasady, certyfikacja
    Piotr Kafel
    7-16
    2018-12-20
  • Wpływ terminu zakładania plantacji na plon i jakość nasion babki płesznik (Plantago psyllium L.)
    Zuzanna Jakubowska, Anna Biernat, Ewa Osińska
    85-94
    2023-05-17
  • Wpływ dostępu do zielonego wybiegu na jakość jaj spożywczych
    Magdalena Dykiel, Zofia Sokołowicz
    111-118
    2022-09-02
  • Specyficzna modulacja smaku i aromatu greckiego oregano (Origanum vulgare var. hirtum) i jego olejku eterycznego
    Wojciech Ciesielski, Maciej Gąstoł, Tomasz Girek, Damian Kulawik, Zdzisław Oszczęda, Elżbieta Pisulewska, Piotr Tomasik
    36-49
    2023-06-16
  • Wpływ nawozów azotowych traktowanych niskotemperaturową, niskociśnieniową plazmą jarzeniową na wzrost i jakość wybranych gatunków
    Wojciech Ciesielski, Tomasz Girek, Wiktor Oszczęda, Zdzisław Oszczęda, Elżbieta Pisulewska, Piotr Tomasik
    54-66
    2024-06-14
  • Wpływ marynowania mięsa wieprzowego z wykorzystaniem fermentowanych niepasteryzowanych octów na jego właściwości reologiczne
    Magdalena Dykiel, Angelika Uram-Dudek, Iwona Wajs
    40-53
    2024-06-14
  • Analiza właściwości antyoksydacyjnych fermentowanych żywych octów owocowych
    Angelika Uram-Dudek, Iwona Wajs, Katarzyna Paradowska
    111-124
    2023-06-16
  • Dynamika zmian zawartości barwników betalainowych i suchej masy podczas przechowywania buraków ćwikłowych (Beta vulgaris L.)
    Zofia Nizioł-Łukaszewska, Dominika Furman-Toczek, Martyna Zagórska-Dziok
    31-42
    2021-12-08
1 - 11 z 11 elementów
W górę

Akademicka Platforma Czasopism

Najlepsze czasopisma naukowe i akademickie w jednym miejscu

apcz.umk.pl

Partnerzy platformy czasopism

  • Akademia Ignatianum w Krakowie
  • Akademickie Towarzystwo Andragogiczne
  • Fundacja Copernicus na rzecz Rozwoju Badań Naukowych
  • Instytut Historii im. Tadeusza Manteuffla Polskiej Akademii Nauk
  • Instytut Kultur Śródziemnomorskich i Orientalnych PAN
  • Instytut Tomistyczny
  • Karmelitański Instytut Duchowości w Krakowie
  • Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych w Krośnie
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych we Włocławku
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie
  • Polska Fundacja Przemysłu Kosmicznego
  • Polskie Towarzystwo Ekonomiczne
  • Polskie Towarzystwo Ludoznawcze
  • Towarzystwo Miłośników Torunia
  • Towarzystwo Naukowe w Toruniu
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika
  • Uniwersytet w Białymstoku
  • Uniwersytet Warszawski
  • Wojewódzka Biblioteka Publiczna - Książnica Kopernikańska
  • Wyższe Seminarium Duchowne w Pelplinie / Wydawnictwo Diecezjalne „Bernardinum" w Pelplinie

© 2021- Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu Deklaracja dostępności Sklep wydawnictwa