Przejdź do sekcji głównej
Przejdź do głównego menu
Przejdź do stopki
Wpisz frazę
Szukaj
Zarejestruj
Zaloguj
Język
English
Deutsch
Język Polski
Español (España)
Italiano
Français (Canada)
Čeština
Français (France)
Hrvatski
Srpski
Українська
Menu
Strona domowa
Aktualny numer
Archiwum
Ogłoszenia
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Przesyłanie tekstów
Zespół redakcyjny
Polityka prywatności
Kontakt
Zarejestruj
Zaloguj
Język:
English
Deutsch
Język Polski
Español (España)
Italiano
Français (Canada)
Čeština
Français (France)
Hrvatski
Srpski
Українська
Łódzkie Studia Etnograficzne
Szukaj
Strona domowa
/
Szukaj
Strona domowa
/
Szukaj
Szukaj
Wyszukaj w artykułach
Filtry zaawansowane
Od
Rok
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
Miesiąc
stycznia
lutego
marca
kwietnia
maja
czerwca
lipca
sierpnia
września
października
listopada
grudnia
Dzień
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Do
Rok
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
Miesiąc
stycznia
lutego
marca
kwietnia
maja
czerwca
lipca
sierpnia
września
października
listopada
grudnia
Dzień
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Według autora
Szukaj
Wyniki wyszukiwania
Znaleziono 8 elementów.
Food Expenses in the Rhythm of Daily Life. An Analysis of Household Accounts
Katarzyna Orszulak-Dudkowska
20-32
2015-12-31
TheTaste Remembered. On the Extraordinary Testimony of the Women from Terezín
Aleksandra Krupa-Ławrynowicz
145-163
2015-12-31
Celluloid Flavours. A Brief History of Food in Film
Aleksandra Drzał-Sierocka
52-70
2015-12-31
When Salt Turns Bitter and the Tablecloth Must Be Blue. On Food in Autism
Aleksandra Rzepkowska
33-51
2015-12-31
Common and Foxtail Millet in Dietetics, Culinary Art and Therapeutic Procedures of the Antiquity and Early Byzantium
Maciej Kokoszko, Krzysztof Jagusiak, Zofia Rzeźnicka
71-104
2015-12-31
Researchers of Culture Confronted with the “Treasures of Culinary Heritage” in Upper Silesia as Described in the Most Recent Cookbooks
Teresa Smolińska
164-194
2015-12-31
„Lepiej cały kufel wypić, aniżeli kroplę rozlać”. Spożycie alkoholu w świetle przysłów w językach hiszpańskim i polskim
Jakub Szymański
163-180
2023-10-20
Lokalne tradycje kulinarne w procesie integracji serbskiego rynku żywnościowego z Unią Europejską
Tadeusz Czekalski
109-126
2017-10-01
1 - 8 z 8 elementów