Humanities
Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Register
  • Login
  • Menu
  • Home
  • Current
  • Archives
  • Announcements
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Editorial Team
    • Privacy Statement
    • Contact
  • Register
  • Login

Journal of Education, Health and Sport

Search
  • Home
  • /
  • Search
  1. Home /
  2. Search

Search

Advanced filters
Published After
Published Before

Search Results

Found 15 items.
  • Review of the role of dietary fiber in the prevention of colorectal cancer
    Martyna Łęcka, Marcel Paruzel , Adam Załóg, Edyta Pietryszak, Katarzyna Żak, Maria Nowak , Monika Wojtasik , Paulina Szołtek, Rafał Pardela, Wojciech Kulej
    57593
    2025-02-14
  • Nutritional Insights: How Food Choices Affect Atrial Fibrillation
    Daniel Gondko, Patrycja Dębiec, Jakub Roman, Nikodem Pietrzak
    51691
    2024-06-03
  • Nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia Hispanica L.) jako źródło składników wykazujących dobroczynny wpływ na ludzki organizm = Chia seeds (Salvia hispanica L.) as a source of ingredients with beneficial influence on human organism
    Grzegorz Dąbrowski, Marta Skrajda
    337-350
    2015-09-12
  • Plant based diet and cardio-metabolic disease
    Justyna Dąbrowska, Magdalena Wójcik, Joanna Borowik, Kinga Kuśmierczuk, Halina Pieciewicz-Szczęsna
    149-157
    2020-05-25
  • Is certain food and nutrients associated with the risk of lung cancer? A systematic review
    Katarzyna Wesołowska, Kinga Kargul, Magdalena Pelczar, Dorota Puszka, Maria Dyczek, Karolina Kasprzak, Małgorzata Poręba, Ewa Krasoń-Orłowska, Marta Piasny, Katarzyna Lew
    118-128
    2024-02-15
  • Influence of dietary components on the risk of gallstone formation
    Marcelina Sawczuk, Jakub Ptak, Marek Miśkiewicz, Jagoda Marcinkowska, Jakub Perłowski, Victoria Teska, Karolina Koczkodon, Rafał Noga, Mariusz Krompiewski, Adrian Herc
    49949
    2024-04-15
  • Miąższ dyni jako surowiec do otrzymywania naturalnych produktów kandyzowanych = Pumpkin pulp as raw material for natural candied products
    Beata Roszkowska, Beata Piłat
    127-140
    2015-09-01
  • An apple a day keeps the doctor away? - a review of health benefits of apples
    Piotr Bator, Michał Razik, Patrycja Rozwadowska, Jan Ramian, Jakub Rybak, Barbara Magiera, Karol Magiera, Martyna Grabowska-Szczurek, Alicja Grabarczyk, Wiktor Razik
    73-86
    2024-01-24
  • Unveiling the power of diet and lifestyle in managing Crohn’s disease
    Artur Bialic, Kinga Bialic, Rafał Bakalarczyk, Paweł Majewski, Lucjan Bednarz, Karolina Szala-Czerwonka, Natalia Woś, Adrian Rejmer, Katarzyna Rojek, Karolina Wijas
    60-66
    2023-05-27
  • The influence of diet on polycystic ovary syndrome
    Anna Małgorzata Łopuszyńska, Mateusz Pawlicki, Magdalena Kozioł, Aleksandra Krasa, Ewa Piekarska, Halina Piecewicz-Szczęsna
    131-136
    2021-09-08
  • The impact of diet on the inflammatory bowel disease course – a literature review
    Agnieszka Nowotarska, Gustaw Błaszczyński, Paweł Nojek, Wiktoria Pawlik, Mariusz Zimonczyk, Monika Zawół, Karolina Jaglarz, Maciej Kuca
    56049
    2024-11-16
  • Causes of runner’s diarrhea and dietary recommendations to avoid it - systematic review
    Klaudia Jedlina, Katarzyna Pacek, Karolina Makowska, Izabela Kamińska, Agata Pikulicka, Izabela Szulc, Weronika Swacha, Małgorzata Piekarska, Radosław Kasperski, Klaudia Rusin
    11-21
    2023-05-27
  • Modern views on physical activity in the prevention of concomitant pathology in individuals after cholecystectomy as a prerequisite for the substantiation and development of a physical rehabilitation program
    Nataliya Golod
    1042-1058
    2017-04-25
  • Sodium butyrate in Irritable Bowel Syndrome
    Aleksandra Kołodziej, Wiktoria Zamirska, Nadia Hornig, Aleksandra Cieplak, Zuzanna Czyżewicz
    60166
    2025-06-16
  • Impact of diet on the risk of breast cancer
    Kamila Sawicka, Jarosław Koza
    818-830
    2018-08-23
1 - 15 of 15 items
Up

Akademicka Platforma Czasopism

Najlepsze czasopisma naukowe i akademickie w jednym miejscu

apcz.umk.pl

Partners

  • Akademia Ignatianum w Krakowie
  • Akademickie Towarzystwo Andragogiczne
  • Fundacja Copernicus na rzecz Rozwoju Badań Naukowych
  • Instytut Historii im. Tadeusza Manteuffla Polskiej Akademii Nauk
  • Instytut Kultur Śródziemnomorskich i Orientalnych PAN
  • Instytut Tomistyczny
  • Karmelitański Instytut Duchowości w Krakowie
  • Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych w Krośnie
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych we Włocławku
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie
  • Polska Fundacja Przemysłu Kosmicznego
  • Polskie Towarzystwo Ekonomiczne
  • Polskie Towarzystwo Ludoznawcze
  • Towarzystwo Miłośników Torunia
  • Towarzystwo Naukowe w Toruniu
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika
  • Uniwersytet w Białymstoku
  • Uniwersytet Warszawski
  • Wojewódzka Biblioteka Publiczna - Książnica Kopernikańska
  • Wyższe Seminarium Duchowne w Pelplinie / Wydawnictwo Diecezjalne „Bernardinum" w Pelplinie

© 2021- Nicolaus Copernicus University Accessibility statement Shop