Przejdź do sekcji głównej Przejdź do głównego menu Przejdź do stopki
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
  • Język
    • English
    • Italiano
    • Język Polski
  • Menu
  • Strona domowa
  • Aktualny numer
  • Archiwum
  • O czasopiśmie
    • O czasopiśmie
    • Przesyłanie tekstów
    • Zespół redakcyjny
    • Polityka prywatności
    • Kontakt
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
  • Język:
  • English
  • Italiano
  • Język Polski

Toruńskie Studia Polsko-Włoskie

Nota recenzyjna: Eva Celada, Sekrety kuchni Watykanu, Wyd. Świat Książki, Warszawa 2010, ss. 320
  • Strona domowa
  • /
  • Nota recenzyjna: Eva Celada, Sekrety kuchni Watykanu, Wyd. Świat Książki, Warszawa 2010, ss. 320
  1. Strona domowa /
  2. Archiwum /
  3. VIII (2012) /
  4. Recenzje

Nota recenzyjna: Eva Celada, Sekrety kuchni Watykanu, Wyd. Świat Książki, Warszawa 2010, ss. 320

Autor

  • Dorota Kaniewska

DOI:

https://doi.org/10.12775/TSP-W.2012.013

Słowa kluczowe

kuchnia, Watykan, nota recenzyjna, Eva Celada, Sekrety kuchni Watykanu, Wyd. Świat Książki, Warszawa 2010, ss. 320

Bibliografia

Eva Celada, Sekrety kuchni Watykanu, Wyd. Świat Książki, Warszawa 2010, ss. 320

Toruńskie Studia Polsko-Włoskie

Pobrania

  • PDF

Opublikowane

2012-10-10

Jak cytować

1.
KANIEWSKA, Dorota. Nota recenzyjna: Eva Celada, Sekrety kuchni Watykanu, Wyd. Świat Książki, Warszawa 2010, ss. 320. Toruńskie Studia Polsko-Włoskie [online]. 10 październik 2012, s. 163–168. [udostępniono 24.5.2025]. DOI 10.12775/TSP-W.2012.013.
  • PN-ISO 690 (Polski)
  • ACM
  • ACS
  • APA
  • ABNT
  • Chicago
  • Harvard
  • IEEE
  • MLA
  • Turabian
  • Vancouver
Pobierz cytowania
  • Endnote/Zotero/Mendeley (RIS)
  • BibTeX

Numer

VIII (2012)

Dział

Recenzje

Statystyki

Liczba wyświetleń i pobrań: 618
Liczba cytowań: 0

Wyszukiwanie

Wyszukiwanie

Przeglądaj

  • Indeks autorów
  • Lista archiwalnych numerów

Użytkownik

Użytkownik

Aktualny numer

  • Logo Atom
  • Logo RSS2
  • Logo RSS1

Informacje

  • dla czytelników
  • dla autorów
  • dla bibliotekarzy

Newsletter

Zapisz się Wypisz się

Język / Language

  • English
  • Italiano
  • Język Polski

Tagi

Szukaj przy pomocy tagu:

kuchnia, Watykan, nota recenzyjna, Eva Celada, Sekrety kuchni Watykanu, Wyd. Świat Książki, Warszawa 2010, ss. 320
W górę

Akademicka Platforma Czasopism

Najlepsze czasopisma naukowe i akademickie w jednym miejscu

apcz.umk.pl

Partnerzy platformy czasopism

  • Akademia Ignatianum w Krakowie
  • Akademickie Towarzystwo Andragogiczne
  • Fundacja Copernicus na rzecz Rozwoju Badań Naukowych
  • Instytut Historii im. Tadeusza Manteuffla Polskiej Akademii Nauk
  • Instytut Kultur Śródziemnomorskich i Orientalnych PAN
  • Instytut Tomistyczny
  • Karmelitański Instytut Duchowości w Krakowie
  • Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych w Krośnie
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych we Włocławku
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie
  • Polska Fundacja Przemysłu Kosmicznego
  • Polskie Towarzystwo Ekonomiczne
  • Polskie Towarzystwo Ludoznawcze
  • Towarzystwo Miłośników Torunia
  • Towarzystwo Naukowe w Toruniu
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika
  • Uniwersytet w Białymstoku
  • Uniwersytet Warszawski
  • Wojewódzka Biblioteka Publiczna - Książnica Kopernikańska
  • Wyższe Seminarium Duchowne w Pelplinie / Wydawnictwo Diecezjalne „Bernardinum" w Pelplinie

© 2021- Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu Deklaracja dostępności Sklep wydawnictwa