Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Start typing
Search
Register
Login
Menu
Home
Current
Archives
Announcements
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Register
Login
Journal of Education, Health and Sport
Search
Home
/
Search
Home
/
Search
Search
Search articles for
Advanced filters
Published After
Year
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Month
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December
Day
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Published Before
Year
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Month
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December
Day
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
By Author
Search
Search Results
Found 7 items.
Characteristics of carotenoids and their use in the cosmetics industry
Marzena Teresa Baran, Paulina Miziak, Katarzyna Bonio
192-196
2020-07-23
Związki biologicznie aktywne obecne w bioolejach roślinnych = Bioactive compounds of plant bio-oils
Grzegorz Dąbrowski, Iwona Zofia Konopka
301-308
2016-07-14
Miąższ dyni jako surowiec do otrzymywania naturalnych produktów kandyzowanych = Pumpkin pulp as raw material for natural candied products
Beata Roszkowska, Beata Piłat
127-140
2015-09-01
Frakcja lipidowa i białkowa nasion konopi siewnych (C. sativa L.) oraz jej korzystny wpływ na zdrowie człowieka = Lipid and protein fraction of hemp seed (C. sativa L.) and its beneficial influence on human health
Grzegorz Dąbrowski, Marta Natalia Skrajda
357-366
2016-09-10
Phenolic compounds and antioxidant activity of edible flowers
Marta Natalia Skrajda
946-956
2017-08-31
Związek między profilem składników bioaktywnych a potencjałem antyoksydacyjnym ziarna w zależności od gatunku pszenicy i warunków uprawy = The relationship between profile of bioactive compounds and antioxidant potential of grain depending on the species of wheat and growing conditions
Marta Natalia Skrajda, Iwona Zofia Konopka
309-318
2016-07-14
Wybrane składniki diety w profilaktyce najczęściej występujących nowotworów w Polsce – przegląd aktualnych wyników badań = Selected components of the diet in the prevention of the most common cancers in Poland - overview of current research results
Maciej Putowski, Marta Piróg, Olga Padała, Halina Piecewicz-Szczęsna, Walery Zukow
73-84
2015-08-07
1 - 7 of 7 items