Humanities
Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Start typing
Search
Register
Login
Menu
Home
Current
Archives
Announcements
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Register
Login
Journal of Education, Health and Sport
Search
Home
/
Search
Home
/
Search
Search
Search articles for
Advanced filters
Published After
Year
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2025
Month
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December
Day
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Published Before
Year
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2025
Month
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December
Day
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
By Author
Search
Search Results
Found 9 items.
Trendy konsumenckie a wydajność mleczna i zawartość białka w mleku krów rasy Holsztyńsko–Fryzyjskiej = Consumer trends in relationto milk yield and protein content in milk of dairy Holstein-Friesian cows
Milena Górecka, Oliwia Duszyńska-Stolarska, Angelika Habel, Maria Bogdzińska
251-257
2015-06-14
Ocena wartości rokowniczej osoczowego stężenia białka C-reaktywnego oznaczonego metodą o wysokiej czułości (hs-CRP) u chorych z przewlekłą niewydolnością serca = Usefulness of serum high-sensitivity C-reactive protein (hs-CRP) level as prognostic factor in patients with chronic heart failure
Daniel Rogowicz, Łukasz Wołowiec, Joanna Banach, Katarzyna Buszko, Przemysław Mosiądz, Wojciech Gilewski, Walery Zukow, Władysław Sinkiewicz
513-524
2016-07-27
Nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia Hispanica L.) jako źródło składników wykazujących dobroczynny wpływ na ludzki organizm = Chia seeds (Salvia hispanica L.) as a source of ingredients with beneficial influence on human organism
Grzegorz Dąbrowski, Marta Skrajda
337-350
2015-09-12
Frakcja lipidowa i białkowa nasion konopi siewnych (C. sativa L.) oraz jej korzystny wpływ na zdrowie człowieka = Lipid and protein fraction of hemp seed (C. sativa L.) and its beneficial influence on human health
Grzegorz Dąbrowski, Marta Natalia Skrajda
357-366
2016-09-10
Inhibitory proproteinowej konwertazy subtylizyny/keksyny 9 nowym, przełomowym narzędziem terapeutycznym w leczeniu dyslipidemii = Proprotein convertase subtilisin/kexin type 9 inhibitors are a new, groundbreaking therapeutic tool in the treatment of dyslipidemia
Łukasz Wołowiec, Joanna Banach, Daniel Rogowicz, Magdalena Grochowska, Walery Zukow, Władysław Sinkiewicz
525-539
2016-07-28
Effect of vitamin D on the course of COVID-19 infection
Klaudia Walczak, Patrycja Walczak, Sylwia Zdun, Sylwia Nemeczek, Konrad Merkisz, Jakub Grzybowski, Agnieszka Marciniak, Natalia Grzywna, Karolina Jaskuła, Władysław Orłowski
261-267
2023-01-06
Czynniki kreujące poziom wybranych składników pokarmowych w mleku krów, mające wpływ na atrakcyjność dietetyczną = The factors which are create the level of selected nutrients in milk of Holestin Fresian cows that affect the attractiveness of the diet
Oliwia Duszyńska-Stolarska, Milena Górecka, Angelika Habel, Maria Bogdzińska
258-266
2015-06-14
Alzheimer's disease: classification and diagnosis criteria
Katarzyna Swakowska, Anna Staniszewska
22-29
2021-07-05
Gluten and gluten-dependent diseases
Aleksandra Strońska, Waldemar Wojciech Pluta, Alicja Lalko, Anna Lubkowska
26-33
2021-03-11
1 - 9 of 9 items