Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Register
  • Login
  • Menu
  • Home
  • Current
  • Archives
  • Announcements
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Editorial Team
    • Privacy Statement
    • Contact
  • Register
  • Login

Quality in Sport

Search
  • Home
  • /
  • Search
  1. Home /
  2. Search

Search

Advanced filters
Published After
Published Before

Search Results

Found 9 items.
  • The Impact of a Balanced Vegetarian Diet on Healthy Pregnancy Development: A Literature Review
    Kinga Racisz, Joanna Duda, Jakub Kędzia, Alicja Obcowska, Aleksandra Walendzik, Łukasz Sencerek, Paweł Racisz
    58912
    2025-03-08
  • Comparison of the Influence of Vegetarian and Mediterranean Diets on the Formation of Kidney Stones
    Sebastian Samuła, Michał Mazur, Dorota Waz, Jakub Szarłowicz, Zofia Goliszek, Karolina Łucja Sobek, Wiktoria Tabin-Barczak, Aldona Sokołowska, Klaudia Fikas, Kamil Chwaliszewski
    57055
    2025-01-07
  • The role of vegetarian diet in Nephrolithiasis
    Karolina Zinkow-Krzemyk, Jacek Kotuła, Marta Kapler, Magdalena Natalia Mąsior, Izabella Świerczek
    55215
    2024-11-14
  • Can endurance athletes benefit from vegetarian diets?
    Klementyna Dmowska, Justyna Kaczanowska, Emilia Żurowska
    52957
    2024-09-04
  • The Impact of a Vegetarian Diet on the Cardiovascular System
    Łukasz Grądalski, Szymon Niemirka, Filip Dębicki, Aleksandra Janiak, Adrianna Kopaczyńska, Katarzyna Szafrańska, Kinga Dominiczak
    57834
    2025-02-16
  • Vegetarian diet - how does it affect our body?
    Natalia Tekiela, Natalie Papachristoforu, Daria Michałka, Zuzanna Gałuszka, Monika Makar, Tomasz Bartuś, Emilia Bąk, Justyna Głowacka, Aleksandra Kocjan, Radosław Chmiel
    57742
    2025-01-27
  • Plant-Based Diets and Athletic Performance: A Critical Review of Evidence Across Endurance, Strength, and Hypertrophy Domains
    Anna Polakowska, Jagoda Mazurek, Alicja Pyzik, Anna Dziegciarczyk, Oliwia Mróz, Karolina Borkowska
    60106
    2025-05-16
  • Nutritional factors in the prevention and treatment of gout
    Sebastian Tomaszuk, Karolina Wąsik, Magda Wojtuś
    29-36
    2023-02-18
  • Does the consumption of soya products affect cholesterol levels, blood pressure, or other cardiovascular health indicators?
    Aleksandra Walendzik, Kinga Racisz, Joanna Duda, Jakub Kędzia, Alicja Obcowska, Paweł Racisz, Łukasz Sencerek
    58171
    2025-02-11
1 - 9 of 9 items
Up

Akademicka Platforma Czasopism

Najlepsze czasopisma naukowe i akademickie w jednym miejscu

apcz.umk.pl

Partners

  • Akademia Ignatianum w Krakowie
  • Akademickie Towarzystwo Andragogiczne
  • Fundacja Copernicus na rzecz Rozwoju Badań Naukowych
  • Instytut Historii im. Tadeusza Manteuffla Polskiej Akademii Nauk
  • Instytut Kultur Śródziemnomorskich i Orientalnych PAN
  • Instytut Tomistyczny
  • Karmelitański Instytut Duchowości w Krakowie
  • Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych w Krośnie
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych we Włocławku
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie
  • Polska Fundacja Przemysłu Kosmicznego
  • Polskie Towarzystwo Ekonomiczne
  • Polskie Towarzystwo Ludoznawcze
  • Towarzystwo Miłośników Torunia
  • Towarzystwo Naukowe w Toruniu
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika
  • Uniwersytet w Białymstoku
  • Uniwersytet Warszawski
  • Wojewódzka Biblioteka Publiczna - Książnica Kopernikańska
  • Wyższe Seminarium Duchowne w Pelplinie / Wydawnictwo Diecezjalne „Bernardinum" w Pelplinie

© 2021- Nicolaus Copernicus University Accessibility statement Shop