Altenbergowie – słów kilka - Zarych, Elżbieta (Sztuka Edycji, 2023)
Uwagi do artykułu M. Komzy, Zdobione edycje pomnikiem literaturze krajowej wzniesionym, „Sztuka Edycji. Studia Tekstologiczne i Edytorskie” 2013, nr 2 (5): Wokół typografii i idei pięknej książki, pod red. M. Pest.