Kilka słów o edytorstwie naukowym. Rozmowa Wojciecha Kruszewskiego i Dariusza Pachockiego z Susan L. Greenberg - Greenberg, Susan L.; Kruszewski, Wojciech; Pachocki, Dariusz (Sztuka Edycji, 2025)
Wywiad Dariusza Pachockiego i Wojciecha Kruszewskiego z Susan L. Greenberg.