O korespondencji Anny i Jarosława Iwaszkiewiczów z Jerzym Lisowskim - Godlewska, Joanna (Sztuka Edycji, 2021)
Rec.: A. i J. Iwaszkiewiczowie, J. Lisowski, Listy 1947–1979, t. 1–2, oprac. i przypisy A. i R. Papiescy, wstępem opatrzył R. Papieski, Wydawnictwo Akademickie Sedno, Warszawa 2021.