Dobro i zło - Cooper Shaftesbury, Anthony Ashley (Studia z Historii Filozofii, 2020)
Przekład i opracowanie: Adam Grzeliński Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu e-mail: Adam.Grzelinski@umk.pl ORCID: 0000-0002-4007-6507 Dawid Wincław Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu e-mail: dwinclaw@doktorant.umk.pl ORCID: 0000-0002-0738-4057