List do Johanna Ericha Biestera [z 8 czerwca 1781 roku] (przełożył i opracował Tomasz Markiewka) - Kant, Immanuel (Studia z Historii Filozofii, 2016)
List Immanuela Kanta [168] do Johanna Ericha Biestera, Królewiec, 8 czerwca, 1781 r.