Teologia naturalna – fragmenty - Paley, William (Studia z Historii Filozofii, 2019)
Przekład i opracowanie: Bartosz Bukatko Uniwersytet Mikołaja Kopernika, Toruń ORCID: 0000-0003-1902-2982 e-mail: b.b.bukot@gmail.com