Wyszukaj


 
Numer Tytuł
 
Vol 1, No 2 (2016) Możliwości wykorzystania ziarna owsa w diecie człowieka Abstrakt  PDF
Renata Tobiasz-Salach, Barbara Krochmal-Marczak
 
Vol 1, No 2 (2016) Wartość odżywcza pszenicy orkiszowej (Triticum spelta L.) uprawianej na Podkarpaciu Abstrakt  PDF
Barbara Krochmal-Marczak, Barbara Sawicka
 
Vol 1, No 2 (2016) Wpływ właściwości genetycznych na zawartość wybranych składników mineralnych w bulwach Helianthus tuberosus L. Abstrakt  PDF
Dominika Skiba, Barbara Sawicka
 
1 - 3 z 3 elementów

Wskazówki:

  • Wielkość znaków nie ma znaczenia
  • Spójniki są ignorowane
  • Wyszukaj dokładnego wyrażenia przez umieszczenie go w cudzyszłowie, np. "Dolnośląska Szkoła Wyższa"
  • Wyklucz wyrażenie poprzedzając je znakiem -.



Partnerzy platformy czasopism