III Międzynarodowa Konferencja Naukowa pt. „Zagrożenia i wyzwania bezpieczeństwa współczesnego świata. Wymiar społeczno-kulturowy”, : 25–26 listopada 2019 r., Politechnika Rzeszowska - Michalski, Krzysztof (Zagadnienia Naukoznawstwa, 2021)
.