Zdjęcie papieża Benedykta XVI - Bartczak, Janusz (Teologia i Człowiek, 2023)
Papież Benedykt XVI (1927–2022) w trakcie przeglądania zaproszenia na Ogólnopolskie Sympozjum Naukowe „Benedykt XVI i liturgia” zorganizowane na Wydziale Teologicznym Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu (fot. ks. Janusz Bartczak)