Fotografia ks. prof. dr. hab. Krzysztofa Koneckiego - Głowacki, Julian (Teologia i Człowiek, 2020)
Fot. ks. Julian Głowacki (zdjęcie wykonane na tle obrazu "Zwiastowania NMP", Muzeum Diecezjalne we Włocławku)