Pożegnanie Brata - Sadowski, Sebastian (Teologia i Człowiek, 2019)
Słowa pożegnania wygłoszone przez Sebastiana Sadowskiego w dniu pogrzebu jego rodzonego brata śp. ks. dr. Michała Sadowskiego podczas mszy świętej pogrzebowej.