Próba analizy oraz interpretacji dramatu Tadeusza Różewicza Rajski ogródek - Nowak, Zuzanna (Tekstura. Rocznik Filologiczno-Kulturoznawczy, 2024)
Artykuł zawiera analizę i interpretację dramatu Rajski ogródek Tadeusza Różewicza.