Stanisław August Morawski w mojej pamięci - Witkowski, Zbigniew (Toruńskie Studia Polsko-Włoskie, 2022)
Dzisiaj z wdzięcznością dedykujemy pamięci Doktora Stanisława Augusta Morawskiego kolejny tom kolokwium prawniczego polsko-włoskiego, odbytego w Mrągowie, pięknym mieście na Mazurach. Kolokwium, którego idea powstała przy Jego udziale i które, obok licznych Jego osiągnięć w Polsce i w Italii, stanowi kolejne dzieło przynoszące powszechny pożytek.