Sprawozdanie z ogólnopolskiej konferencji naukowej „Wyzwania w zarządzaniu dokumentacją, informacją i bazami danych”, zorganizowanej w formule online w dniu 6 marca 2024 r. - Drobyszewska, Anna; Borowiecka, Anna (Toruńskie Studia Bibliologiczne, 2026)
Sprawozdanie dotyczy konferencji zorganizowanej przez Państwową Akademię Nauk Stosowanych we Włocławku na temat współczesnego zarządzania dokumentacją, informacją i bazami danych. Wystąpienia dotyczyły cyfryzacji bibliotek, archiwów i baz danych oraz systemu EOD.