IV konferencja naukowa WIAD22 pt. „Połączony świat” – Światowy Dzień Architektury Informacji na UMK w Toruniu - Szalach, Adam Jakub (Toruńskie Studia Bibliologiczne, 2024)
Artykuł jest sprawozdaniem z konferencji naukowej WIAD22, która odbyła się w dniach 5–6 marca 2022 r. w związku z obchodami Światowego Dnia Architektury Informacji. Organizatorem konferencji był Instytut Badań Informacji i Komunikacji na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu.