Sprawozdanie ze spotkania podsumowującego działalność poradni studenckich UMK funkcjonujących w ramach YUFE - Szudra, Mateusz; Śnieć, Aleksandra (Toruńskie Studia Bibliologiczne, 2023)
Gdy Uniwersytet Mikołaja Kopernika dołączył do projektu „Młode Uniwersytety dla Przyszłości Europy”, na uczelni zaczęto tworzyć poradnie. W ramach YUFE powstało 12 różnych organizacji. Po roku działalności zorganizowano spotkanie, które miało na celu podsumowanie ich działań. Artykuł ten stanowi sprawozdanie z tego wydarzenia.