Działalność Studencko-Doktoranckiego Koła Naukowego ePRINT w roku akademickim 2016/2017 - Dąbrowska-Korzus, Aneta (Toruńskie Studia Bibliologiczne, 2018)
Artykuł prezentuje działalność Studencko-Doktoranckiego Koła Naukowego ePRINT w roku akademickim 2016/2017, działającego od października 2014 r. przy Instytucie Informacji Naukowej i Bibliologii UMK. W swoich szeregach obecnie skupia 22 osoby. Jego opiekunem jest dr Piotr Rudera.