Działalność Studenckiego Koła Naukowego Specjalistów Informacji w roku akademickim 2013/2014 - Korga, Weronika (Toruńskie Studia Bibliologiczne, 2015)
Artykuł prezentuje działalność Koła Naukowego Specjalistów Informacji, działającego przy Instytucie Informacji Naukowej i Bibliologii Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu w roku akademickim 2013/2014.