Szkolenia „Środy z TIK-iem” - Budrowska, Wiesława (Toruńskie Studia Bibliologiczne, 2015)
Artykuł omawia cykl szkoleń z zakresu nowoczesnych technologii informacyjno-komunikacyjnych, które przeprowadzone zostały w Bibliotece Pedagogicznej im. gen. bryg. prof. Elżbiety Zawackiej w Toruniu przez pracowników Instytutu Informacji Naukowej i Bibliologii Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu w okresie od 23 kwietnia do 21 maja 2014 r.