Recenzja Harcerskiego słownika biograficznego, t. 5, Warszawa 2019 - Brzyski, Piotr (Toruńskie Studia Bibliologiczne, 2024)
Artykuł jest próbą recenzji 5 tomu Harcerskiego słownika biograficznego. Jest to pierwsza recenzja, która została stworzona poza celami wydawniczymi. Jej celem jest rozpromowanie idei Słownika i pokazanie go szerszemu gronu ekspertów związanych z biografistyką.