Młodzież i Kościół we Włoszech – już „rozwód” czy „separacja”? - Stańkowski, Bogdan (Studia Paedagogica Ignatiana, 2019)
Recenzja ksiązki: Armando Matteo, Tutti giovani, nessun giovane. Le attese disattese della prima generazione incredula, Piemme, Milano 2018, ss. 203.