Wdrażanie studentów pedagogiki do studiowania i pracy zawodowej - Duraj-Nowakowa, Krystyna (Studia Paedagogica Ignatiana, 2019)
recenzja książki: Barbara Klasińska; Warsztat pracy oraz nauki studentów pedagogiki; Wydawnictwo Uniwersytetu Jana Kochanowskiego; Kielce 2017; ss. 254.