Wychowanie religijne versus pseudowychowanie religijne - Stępkowski, Dariusz (Studia Paedagogica Ignatiana, 2021)
Recenzja książki: Eugeniusz Sakowicz (red.), Wychowanie i edukacja w kulturach, religiach i światopoglądach, Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego, Warszawa 2020, ss. 277.