W poszukiwaniu refleksyjności w edukacji - Chrost, Marzena (Studia Paedagogica Ignatiana, 2020)
Recenzja książki: Anna Perkowska-Klejman, Poszukiwanie refleksyjności w edukacji. Studium teoretyczno-empiryczne, WydawnictwoAkademii Pedagogiki Specjalnej, Warszawa 2019, ss. 362.