Cnoty w edukacji - Krasny, Bartłomiej Zdzisław (Studia Paedagogica Ignatiana, 2020)
Recenzja książki: Paweł Kaźmierczak, Neoarystotelesowska filozofia edukacji w ujęciu Alasdaira MacIntyre’a, Wydawnictwo Naukowe Akademii Ignatianum w Krakowie, Kraków 2019, ss. 240.