Dziedzictwo kulturowe jezuickiego kolegium w Krożach. Biblioteka - Królikowska, Anna (Studia Paedagogica Ignatiana, 2019)
Elenchus librorum veteris Collegii Crosensis anno 1803 compilatus [Buvusios Kražių kolegijos 1803 metų knygų sąrašas], t. 1–2, red. D. Antanavičius, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2017–2018