Źródła do dziejów jezuickiego szkolnictwa w Krożach - Grzebień, Ludwik (Studia Paedagogica Ignatiana, 2019)
Fontes Collegi Crosnensis qui in Archivo Romano Societatis Iesu asservantur, 1608–1700 [Kražių kolegijos Šaltiniai, saugomi Jėzaus Draugijos Archyve Romoje. I dalis: 1608–1700], t. 1–2, red. Ž. Nedzinskaitė, D. Antanavičius, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2019